Blog

iBOOD hoopt op 7e Website van het Jaar Award

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 9/10/2015

9
okt

iBOOD.com, het grootste deal community platform van Europa is dit jaar voor de 7e keer enomineerd voor de Website van het Jaar Award. Dit jaar staat iBOOD geselecteerd in de categorie Voordeel samen met 11 andere webwinkels. iBOOD maakt voor het 7e jaar op een rij kans om de prestigieuze internetprijs in de wacht te slepen en hoopt op veel stemmen!

De wedstrijd voor beste website van het jaar is weer begonnen en iBOOD is vast beraden om de award voor de 7e keer op rij te winnen. De dagaanbieder wint de award sinds 2009 en probeert dit jaar weer een prijs in de wacht te slepen. Er kan tot en met 6 november gestemd worden op de genomineerde webwinkels. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke en exclusieve Website van het Jaar Awardshow op 25 november.

Genomineerde

Voor de Website van het Jaar Award zijn in totaal 290 genomineerden bekend gemaakt. De genomineerden zijn gekozen binnen 24 categorieën. Per categorie zijn maximaal 12 websites geselecteerd. IBOOD is geselecteerd binnen de Voordeel categorie, samen met o.a. Groupon en Vouchervandaag.nl. Andere bekende websites zoals Apple.nl, Dove.nl, Philips.nl, Essent.nl etc. zijn genomineerd in andere categorieën.

Website van het Jaar

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Het Nederlandse publiek beoordeelt in 24 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Op 25 november 2015 is de feestelijke uitreiking van de Website van het Jaar verkiezing, een avondvullende awardshow met exclusief galadiner en feestelijke borrel. De feestelijke avond zal worden gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

iBood

‘internet’s Best Online Offer Daily’ is de afkorting van iBOOD. De webwinkel is Europa’s grootste deal community platform en elke dag vind je bij hun de beste merken tegen scherpe prijzen. De deals op de website van iBOOD wisselen snel en zijn altijd beperkt op voorraad. Tot en met 2013 won iBOOD de award voor beste website van het jaar in de categorie E-commerce. In 2014 in de categorie Shopping en dit jaar zijn ze genomineerd voor de categorie Voordeel. Om dit jaar ook weer de concurrentie te verslaan heeft de webwinkel jouw stem nodig!

Geplaatst op 9 oktober 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Britney Spears (42)Amerikaanse zangeresBritney Spears
  • Lucy Liu (55)Amerikaanse actriceLucy Liu
  • Jan Ullrich (50)Duitse wielrennerJan Ullrich
  Verleden vandaag
  • Opening St Paul's Cathedral (1697)In Londen wordt de beroemde St Paul´s Cathedral geopend. In 1981 trouwde Prins Charles en Lady Diana hier.Opening St Paul's Cathedral
  • Octrooi op verwisselbaar scheermesje (1901)Het octrooi op het verwisselbare scheermesje komt in handen van Gilette.Octrooi op verwisselbaar scheermesje
  Spreuk van de dag

  Essentie van het leven, is te krijgen wat je kunt geven.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven