Blog

iBOOD HUNT: 11 en 12 november 2020

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 10/11/2020

10
nov

Op woensdag 11 en donderdag 12 november 2020 staat iBOOD weer volledig in teken van de iBOOD HUNT.

iBOOD HUNT

De HUNT is de terugkerende koopjesjacht van iBOOD. Tijdens dit koopjesfestijn presenteert iBOOD niet één aanbieding voor 24 uur, maar honderden aanbiedingen die slechts minuten of soms zelfs enkele seconden beschikbaar zijn. Tijd om na te denken is er niet, maar voordeel des te meer!

Single's Day

Naast het feit dat 11 november een speciale dag is voor carnavalsvierders, staat de elfde dag van de elfde maand in China in teken van voordeel. Op 11 november viert China de zogenaamde Single's Day, een dag waarop vrijgezellen zichzelf extra verwennen met een leuke aankoop. Waar Black Friday de koopjesdag in Amerika is, is Single's Day de koopjesdag in China.

1.000+ deals

Dit jaar maakt iBOOD Single's Day nog spannender met haar iBOOD HUNT. Het is nog onbekend welke producten in de aanbieding zijn, want hiervoor moet je echt de website van iBOOD in de gaten houden. De iBOOD Hunt begint woensdag om 0:00 uur en zal twee dagen duren. Dit betekent dat er meer dan 1.000 verschillende deals de revue passeren!

iBOOD BOX

Naast de tijdelijke aanbiedingen kun je dit keer ook de nodige Flash Sales verwachten, maar voor alles geldt: OP=OP! Ook heb je tijdens deze editie van de HUNT weer kans om een gewilde iBOOD BOX te bemachtigen. De iBOOD BOX is een doos gevuld met gewilde items voor slechts een fractie van de prijs.

HUNT-TV

Ook deze keer maakt iBOOD de koopjesjacht nog leuker met HUNT-TV. Tijdens verschillende uitzendingen maak je kans op tal van prijzen, zoals iBOOD Boxen, honderden euro’s shoptegoed en een talloze free-shipping-vouchers.

Uitzendschema

Woensdag

09:30 - 10:30 iBOOD's Wake Up Call
12:00 - 13:30 Prijzenjacht
16:00 - 18:00 Café ’t Koopje - Bingo

Donderdag

09:30 - 10:30 iBOOD's Wake Up Call
12:00 - 13:30 Prijzenjacht
16:00 - 18:00 Café ’t Koopje - Pubquiz

De iBOOD HUNT start op woensdag 11 november 2020 om 0:00 uur op de website van iBOOD. De iBOOD HUNT eindigt donderdag 12 november 2020 om 23:59 uur.

Geplaatst op 10 november 2020

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Gotlieb Daimler (1834 - 1900)Duits uitvinderGotlieb Daimler
    • Kurt Russel (73)Amerikaanse acteurKurt Russel
    • Geert Hoes (41)Nederlandse acteurGeert Hoes
    Verleden vandaag
    • Het Koninkrijk Italië (1861)Het Koninkrijk Italië wordt uitgeroepen.Het Koninkrijk Italië
    • St. Patrick's Day (2011)De nationale feestdag van Ierland; St. Patrick's Day. Ook in de landen waar veel Ieren naartoe zijn geëmigreerd wordt deze feestdag gevierd.St. Patrick's Day
    Spreuk van de dag

    Voor elke oplossing is wel een probleem te vinden.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven