Blog

iBOOD Hunt in volle gang; aftrap 10-jarig jubileum

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 26/11/2015

26
nov

iBood is gisteren van start gegaan met de 3-daagse iBOOD Hunt. 3 dagen lang de beste deals met kortingen tot wel 80%. Wees er snel bij, want de aanbiedingen veranderen regelmatig! De iBOOD Box is de gewildste aanbieding van de actie. De verrassing box verschijnt maar een beperkt aantal keer en heeft een belovende inhoud. Naast de iBOOD Hunt is iBOOD ook jarig en dat vieren ze samen met hun trouwe klanten.

iBOOD Hunt

Een aantal keer per jaar organiseert iBOOD de iBOOD Hunt. Gisteren is de Hunt weer van start gegaan en duurt dit keer niet 1 dag, maar 3 dagen! 24 uur per dag staan er verschillende nieuwe aanbiedingen op de website. De producten die getoond worden zijn o.a. smartphones, laptops, computers, batterijen en nog veel meer. Ze worden getoond met kortingen tot wel 80% en zijn daarom snel uitverkocht. Je hebt dus niet veel tijd om een beslissing te maken! Onder elke aanbieding staat een tijdbalk die aangeeft wanneer de volgende aanbieding aan bod is. Dus let op, want een aanbieding kan heel snel weg zijn!

Verrassing box

Naast de standaard aanbiedingen, showt iBOOD ook heel af en toe een special en erg gewilde aanbieding; de iBOOD Box. Dit is een verrassing box die maar enkele keren voorbij komt en tussen de €50 en €100 euro kost. De surprise boxen zijn maar in een beperkt aantal en wanneer je er 1 te pakken hebt is het een verrassing wat je toegestuurd krijgt. In het verleden hebben we televisies voorbij zien komen, laptops van meer dan €1000 euro, complete 5.1 audiosets en ga zo maar door. Wat zeker duidelijk is, is dat de waarde van de inhoud aanzienlijk meer is dan dat je er voor betaald. Het kopen van de iBOOD Hunt Box is volledig risico vrij, want wanneer je niet tevreden bent met de inhoud kan je het gehele pakket gewoon weer terug sturen.

10 jaar

Het begin van de Hunt is tegelijkertijd de aftrap van het 10-jarig jubileum van IBOOD. De elektronicagigant bestaat 10 jaar en dat vieren ze samen met haar trouwste klanten. iBOOD trakteerde vorige week al aan een aantal klanten op een taart, €100,- euro shoptegoed en een iBOOD Box. Ter gelegenheid van het jubileum heeft iBOOD 10 weken lang speciale aanbiedingen paraat staan. Wat voor aanbiedingen dit zijn is helaas niet bekend. Naast de speciale aanbiedingen kan je ook shoptegoed winnen door een link te delen met zo veel mogelijk vrienden.


Terugblikken
iBOOD heeft voor haar 10-jarig bestaan een pagina opgericht met herinneringen van de afgelopen 10 jaar. Deze herinneringen beginnen rond 2005 toen de 1e deal, een Apple iPod van 20GB, online werd gezet. In 2014 lanceerde iBOOD een nieuwe website. De nieuwe website kreeg er Flashsales bij en de ‘achterkant’ van iBood was ook compleet vernieuwd met een ERP systeem. In de toekomst verwacht iBood de lang beloofde mobile apps toe te kunnen voegen aan het portfolio. Daarnaast is de elektronicagigant bezig met een community-programma waarin ze trouwe klanten gaan belonen.

Bekijk snel de iBOOD Hunt aanbiedingen op iBOOD.com en misschien ben jij wel die gelukkige koper die een iBOOD Box te pakken krijgt.

Geplaatst op 26 november 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Henk Poort (66)Nederlandse operazanger en musicalsterHenk Poort
  • Agnes Kant (55)Nederlandse politicaAgnes Kant
  • Gary Barlow (51)Brits zanger en lid van boyband 'Take That'Gary Barlow
  Verleden vandaag
  • Barack Obama geïnaugureerd (2009)Barack Obama wordt aangesteld als eerste Afro-Amerikaanse president van de Verenigde Staten.Barack Obama geïnaugureerd
  • Koning Willem II (1840)Willem II wordt aangesteld als koning der Nederlanden, groothertog van Luxemburg en hertog van Limburg.Koning Willem II
  Spreuk van de dag

  Als iedereen zich met zijn eigen zaken bemoeit, worden alle zaken behandeld.

  Website van de dag
  DroneRacers.nl screenshot
  DroneRacers.nlHet online platform voor droneracing in Nederland.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven