Blog

iBOOD HUNT op 26 en 27 augustus 2020

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 25/8/2020

25
aug

Op woensdag 26 en donderdag 27 augustus 2020 staat iBOOD weer volledig in teken van haar bekende online koopjesjacht: iBOOD HUNT.

iBOOD HUNT

In de nacht van dinsdag op woensdag begint om middernacht een nieuwe editie van de iBOOD Hunt. De HUNT is de bekende koopjesjacht van iBOOD waar in plaats van 1 superaanbieding, welke 24 uur geldig is, er honderden deals elkaar in een razend tempo opvolgen.

48 uur lang

Deze iBOOD HUNT zal 48 uur lang duren en meer dan 1.000 superdeals bevatten.

iBOOD BOX

Ook tijdens deze editie van de HUNT krijg je de mogelijkheid om de bekende iBOOD BOX te bemachtigen. Een iBOOD BOX is een verrassingspakket gevuld met verschillende producten die je kunt kopen voor een fractie van de prijs.

Mis dit niet!

De iBOOD HUNT begint op woensdag 26 augustus 2020 om 0:00 uur op de website van iBOOD.

Geplaatst op 25 augustus 2020

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Serena Williams (39)Amerikaans tennissterSerena Williams
  • Christina Milian (39)Amerikaans zangeres en actriceChristina Milian
  • Winnie Mandela (1936 - 2018)Zuid-Afrikaanse ex-echtgenote van Nelson MandelaWinnie Mandela
  Verleden vandaag
  • Laatste Oranje interland Van Hanegem (1979)Oranjes middenvelder Wim van Hanegem speelt zijn 52e en laatste interland voor het Nederlands Elftal. Eindstand is 1-0 tegen Belgie.Laatste Oranje interland Van Hanegem
  • Oudste actrice met Oscar nominatie (2010)Gloria Stuart, de 101-jarige overlevende in de film Titanic, komt te overlijden. Voor deze rol kreeg ze als oudste actrice een Oscarnominatie.Oudste actrice met Oscar nominatie
  Spreuk van de dag

  Je doet niets aan het hoofd dat je kreeg, wel aan het gezicht dat je trekt.

  Website van de dag
  NYTimes.com screenshot
  NYTimes.comOverzicht van het nieuws uit de New York Times met mogelijkheid tot het plaatsen van opmerkingen.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven