Blog

iBOOD HUNT op 26 en 27 augustus 2020

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 25/8/2020

25
aug

Op woensdag 26 en donderdag 27 augustus 2020 staat iBOOD weer volledig in teken van haar bekende online koopjesjacht: iBOOD HUNT.

iBOOD HUNT

In de nacht van dinsdag op woensdag begint om middernacht een nieuwe editie van de iBOOD Hunt. De HUNT is de bekende koopjesjacht van iBOOD waar in plaats van 1 superaanbieding, welke 24 uur geldig is, er honderden deals elkaar in een razend tempo opvolgen.

48 uur lang

Deze iBOOD HUNT zal 48 uur lang duren en meer dan 1.000 superdeals bevatten.

iBOOD BOX

Ook tijdens deze editie van de HUNT krijg je de mogelijkheid om de bekende iBOOD BOX te bemachtigen. Een iBOOD BOX is een verrassingspakket gevuld met verschillende producten die je kunt kopen voor een fractie van de prijs.

Mis dit niet!

De iBOOD HUNT begint op woensdag 26 augustus 2020 om 0:00 uur op de website van iBOOD.

Geplaatst op 25 augustus 2020

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Eric Cantona (59)Franse voetballer, acteurEric Cantona
  • Bob Dylan (81)Amerikaanse popmusicusBob Dylan
  • Koningin Victoria (1819 - 1901)Koningin van het Verenigd KoninkrijkKoningin Victoria
  Verleden vandaag
  • Opening Brooklyn Bridge (1883)De beroemde Brooklyn Bridge, welke Manhattan met Brooklyn verbindt, wordt geopend in New York.Opening Brooklyn Bridge
  • Jongste bergbeklimmer Mount Everest (2001)De 15-jarige Temba Tsheri bereikt als jongste bergbeklimmer ooit de top van de Mount Everest.Jongste bergbeklimmer Mount Everest
  Spreuk van de dag

  Kijk naar de zon, dan valt de schaduw achter je.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven