Blog

iBOOD HUNT op dinsdag 12 november 2019

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 6/11/2019

6
nov

Op dinsdag 12 november is 't weer zo ver! Een nieuwe editie van de iBOOD HUNT en wat voor één... 48 uur lang de beste deals, maar dit keer ook in een andere opzet.

iBOOD HUNT

De dag na Singles Day trapt iBOOD af met een doldwaze HUNT van 48 uur. Per dag vind je normaal maar één deal op de homepage van iBOOD, maar tijdens de iBOOD HUNT volgen de aanbiedingen elkaar in razend tempo op.

Aanbiedingen

De HUNT is een online koopjesjacht waar aanbiedingen slechts enkele minuten beschikbaar zijn of zelfs nog korter indien eerder uitverkocht. De aanbiedingen kunnen nieuwe deals zijn of eerdere iBOOD deals tegen nog betere prijzen. Deze HUNT zullen er zo'n 1.000 deals voorbij komen met kortingen tot 80%!

Vernieuwde HUNT

Volgens iBOOD is de HUNT dit keer vernieuwd. Zo zullen deals slechts 1 minuut beschikbaar zijn in de carrousel en maak je kans op prijzen tussen de deals door. Op dag 2 zal er een 'RAMMER' van een deal staan in plaats van de carrousel.

iBOOD BOX

Zoals gebruikelijk zal ook tijdens deze editie van de HUNT de populaire iBOOD BOX verkrijgbaar zijn. De iBOOD BOX is een kartonnen doos gevuld met verschillende producten. De inhoud van de doos is onbekend en een volledige verrassing. De waarde van de producten is sowieso vele malen hoger dan de prijs die jij ervoor betaalt. Mocht je de kans krijgen om zo'n box te bestellen dan is dat niet nadenken, maar gewoon doen!

Zet in je agenda!

Op dinsdag 12 november 2019 om 0:00 uur - dus in de nacht van maandag op dinsdag - begint de 2019 november-editie van de iBOOD HUNT. In je agenda zetten dus!

Geplaatst op 6 november 2019

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Andy Warhol (1928 - 1987)Amerikaans kunstenaarAndy Warhol
  • Erwin Kroll (70)Nederlands tv-weermanErwin Kroll
  • Robin van Persie (37)Nederlands voetballerRobin van Persie
  Verleden vandaag
  • Ideeen WWW gepubliceerd (1991)Tim Berners-Lee, uitvinder van het World Wide Web, publiceert zijn ideeen en de eerste pagina op het wereldwijde web verschijnt.Ideeen WWW gepubliceerd
  • RTL Nieuws in breedbeeld (2007)Het RTL Nieuws wordt voor het eerst in breedbeeld uitgezonden.RTL Nieuws in breedbeeld
  Spreuk van de dag

  Als de haan niet kraait voor het avondrood, gaat het regenen, of de haan is dood.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven