Blog

iBOOD HUNT start op dinsdag 28 augustus 2018

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 16/8/2018

16
aug

Op dinsdag 28 augustus 2018 en woensdag 29 augustus 2018 vindt er weer een nieuwe editie plaats van de iBOOD HUNT.

iBOOD Hunt

De zogenaamde 'HUNT' is een bekende online uitverkoop van dagaanbieding-website iBOOD. Het is de grootste online koopjesjacht met meer dan 1.000 deals die elkaar opvolgen in een razend tempo. Je hebt geen 24 uur om een deal aan te schaffen, maar nu moet je razendsnel beslissen of je een deal wilt hebben. De deals staan niet langer dan 5 minuten online en de voorraad is beperkt. Twijfelaars en treuzelaars vangen bot tijdens de iBOOD HUNT!

iBOOD Box

Tijdens deze editie van de iBOOD HUNT heb je ook weer de kans om een iBOOD BOX te bemachtigen. Een iBOOD BOX is een doos bomvol gevuld met verschillende gadgets die bij elkaar veel meer waarde hebben dan jij ervoor betaalt.

Zet in je agenda!

De iBOOD HUNT start om 0:00 uur op dinsdag 28 augustus 2018, dus zorg dat je maandagavond wat langer opblijft en dinsdag wellicht de eerste uren vrij neemt...

Geplaatst op 16 augustus 2018

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Kyteman (36)Nederlandse hiphop artiestKyteman
  • Walt Disney (1901 - 1966)Amerikaanse filmproducentWalt Disney
  • Marianne Weber (67)Nederlandse zangeresMarianne Weber
  Verleden vandaag
  • Televisie debuut van de Sint (1952)Op deze dag wordt Sinterklaas voor het eerst op de Nederlandse televisie ontvangen. gepresenteerd door Mies Bouwman.Televisie debuut van de Sint
  • Zwarte Sinterklaas (1957)De dag van Zwarte Sinterklaas in Indonesië. Nederlanders worden staatsgevaarlijk verklaard en gedwongen te vertrekken.Zwarte Sinterklaas
  Spreuk van de dag

  Liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven.

  Website van de dag
  Sint.nl screenshot
  Sint.nlMet de Sint in het land is het altijd gezellig! Deze website maakt het nog leuker voor je, met allerlei bezigheden.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven