Blog

iBOOD Hunt van start!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 26/8/2015

26
aug

Na een week wachten is het dan eindelijk zo ver. De sirenes staan weer aan en de iBOOD Hunt gaat nu officieel van start! De komende 48 uur is het weer tijd voor honderden deals die letterlijk je om de oren vliegen.

iBOOD Hunt

Voor vele online koopjesjagers is de iBOOD Hunt één van de hoogtepunten van het jaar. Normaal tref je op de website van iBOOD slechts 1 superaanbieding per categorie per dag, maar tijdens de Hunt vliegen de aanbiedingen je om de oren en volgen ze elkaar in hoog tempo op. Zodra een product is uitverkocht, verschijnt direct de volgende superdeal. Een aanbieding kan enkele minuten beschikbaar zijn, maar soms ook slechts enkele seconden.

Idee van iBOOD Hunt

iBOOD introduceerde deze spectaculaire koopjesjacht voor het eerst op 5 maart 2009. In Nederland is iBOOD tot op heden de enige dagaanbiedingen-shop die zo'n unieke koopjesjacht organiseert. Toch is het idee van deze koopjesjacht niet verzonnen door iBOOD, maar simpelweg afgekeken van de Amerikaanse dagaanbiedingen-shop WOOT!, die een vergelijkbare koopjesjacht introduceerde onder de naam 'WOOT-OFF!'. iBOOD keek niet alleen haar uitverkoop af van deze Amerikaanse collega, maar het volledige 'one deal a day' concept in geïnspireerd op WOOT!. WOOT! werd geïntroduceerd op 12 juli 2004 en was hiermee officeel de eerste dagaanbiedingen-shop ter wereld.

Reden Hunt

De Hunt is niet alleen een traktatie voor de vaste iBOOD-bezoekers, maar voor iBOOD ook een unieke kans om restvoorraden op te ruimen. Dit gegeven verklaart ook dat sommige aanbiedingen razendsnel uitverkocht zijn aangezien de voorraden soms erg beperkt zijn.

TIP

Zie je tijdens de Hunt een aanbieding voorbij komen die je graag wil hebben, dan is er geen tijd om na te denken. Je moet snel in actie komen om het product te bestellen, want andere koopjesjagers liggen natuurlijk op de loer en op is echt op. De ultieme tip om toch een kleine voorsprong op de concurrentie te hebben is simpelweg te zorgen dat je beschikt over een iBOOD account en dat je al bent ingelogd. Op deze manier hoef je je adresgegevens niet meer in te vullen en kun je razendsnel door naar de betaalomgeving.

Wij volgen de iBOOD Hunt vandaag en morgen op de voet. Als je slim bent doe jij dat ook. Veel plezier!

Geplaatst op 26 augustus 2015

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Heidi Klum (50)Duits topmodelHeidi Klum
  • Marilyn Monroe (1926 - 1962)Amerikaanse actrice en zangeresMarilyn Monroe
  • Alanis Morissette (49)Amerikaanse zangeresAlanis Morissette
  Verleden vandaag
  • Opening Carnaval Festival (1984)In attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel opent de attractie Carnaval Festival haar deuren voor het publiek.Opening Carnaval Festival
  • Alles in breedbeeld op RTL (2007)Vanaf vandaag worden officieel alle programma's in breedbeeld uitgezonden op de televisiezenders van RTL.Alles in breedbeeld op RTL
  Spreuk van de dag

  Als je liefde kunt geven, kom je nooit met lege handen.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven