Blog

iBOOD wint voor 12e keer Website van het Jaar-award

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 28/11/2020

28
nov

iBOOD heeft voor de 12e keer de award voor Website van het Jaar binnengehaald. De dagaanbieding-gigant werd wederom verkozen tot populairste website in de categorie ‘Voordeel’.

Website van het Jaar

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. De verkiezing is onderverdeeld in 39 verschillende categorieën.

Hoofdwinnaar

Naast de verschillende categorieën is er ook een winnaar die met de hoofdprijs Website van het Jaar 2020 naar huis gaat. Dit jaar werd Simpel door het Nederlands publiek verkozen tot dé 'Website van het Jaar 2020' en is daarmee de overall winnaar van de 20e editie van deze website-verkiezing. Vorig jaar won PSV deze eervolle titel.

Categorie

Iedere sub-categorie kent twee prijswinnaars: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De 'Populairste Website' is de site met de meeste stemmen.

iBOOD

In de categorie 'Voordeel' werd iBOOD door het publiek verkozen als populairste website van het jaar. Dit is de 12e Website van het Jaar-award voor de dagaanbiedingen-shop. Pepper werd beoordeeld als de beste website in deze categorie.

Geplaatst op 28 november 2020

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Yolanthe Cabau (39)Nederlandse actrice en tv-presentatriceYolanthe Cabau
    • Bruce Willis (69)Amerikaanse acteurBruce Willis
    • Tommy Cooper (1921 - 1984)Brits komiek en illusionistTommy Cooper
    Verleden vandaag
    • Irakoorlog (2003)Begin van de oorlog in Irak.Irakoorlog
    • Opening van de Sydney Harbour Bridge (1932)Opening van de Sydney Harbour BridgeOpening van de Sydney Harbour Bridge
    Spreuk van de dag

    Vroeger was ik een twijfelaar, nu ben ik daar niet meer zo zeker van.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven