Blog

Ikea opent pop-up Virtual Reality winkel

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 30/5/2016

30
mei

In de stad Toronto in Canada heeft IKEA een speciale pop-up winkel geopend. In de winkel zijn er geen producten op voorraad; je koopt alles online in een Virtual-Reality omgeving. De winkel richt zich met name op de verkoop van voedingsproducten aan consumenten en het virtueel inrichten van een nieuwe keuken van het Zweedse woonwarenhuis.

Shoppen in Virtual Reality

In Toronto is het tijdelijk mogelijk om een pop-up winkel van IKEA te bezoeken, speciaal gericht op voeding en keukens. In de winkel zonder voorraad kun je in virtual reality voedingsproducten kopen. Ook is het mogelijk een nieuwe keuken uit te zoeken en de inrichting ervan volledig aan te passen naar je wensen. Wanneer je de IKEA-winkel bezoekt krijg je een Google Cardboard virtual-reality bril op je neus waarmee je het idee krijgt dat je in een echte IKEA winkel bent. Wanneer je een aankoop wil doen, maak je gebruik van houten lepels waarin een chip is verwerkt, welke vervolgens aan de kassa worden gescand en gelinkt met de producten van je keuze. Afrekenen kan alleen met pinpas of creditcard, contant betalen is niet mogelijk.

Click & Collect afhaalpunten

Begin dit jaar kondigde IKEA aan 10 IKEA Click & Collect afhaalpunten in Duitsland te openen. Wanneer je online een bestelling plaatst in de webwinkel van IKEA, kun je er vervolgens voor kiezen deze bij zo'n afhaalpunt op te halen. Ook in Engeland is al een Click & Collect vestiging van IKEA geopend. IKEA is dus druk bezig haar aanbod toegankelijker te maken, zowel door kleine Click & Collect vestigingen in de stad als het verbeteren van haar online kanalen. Wanneer er uitbreidingen plaats vinden in Nederland is nog niet bekend.

Geplaatst op 30 mei 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Tom Boonen (38)Belgisch wielrennerTom Boonen
  • Susan Visser (53)Nederlandse actriceSusan Visser
  • Stanley Menzo (55)Nederlands voetbaltrainer en ex-profvoetbalkeeper.Stanley Menzo
  Verleden vandaag
  • Opening 1e Free Record Shop (1971)Vandaag opende Hans Breukhoven zijn 1e filiaal van Free Record Shop in Schiedam.Opening 1e Free Record Shop
  • Opening CS Amsterdam (1889)Het Centraal Station in Amsterdam wordt geopend. Het station is ontworpen door Pierre Cuypers.Opening CS Amsterdam
  Spreuk van de dag

  Tijdens het vissen je vriendin aan de lijn hebben, is dubbel werk.

  Website van de dag
  Klm.nl screenshot
  Klm.nlAlle informatie over reizen met KLM. Boek een vlucht en check alvast in online!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven