Blog

Internationale reorganisatie bij Groupon

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Moniek
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 23/9/2015

23
sep

Groupon schrapt 1.100 banen en vertrekt uit 7 landen. Dat maakte Rick Williams, COO van Groupon gisteren bekend via een blogpost. Waarom deze grote internationale reorganisatie bij de succesvolle dagaanbiedingen website?

1.100 werknemers

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat er bij Groupon 1.100 werknemers moeten vertrekken op de afdelingen Customer Service en International Deal Factory. Groupon telde aan het einde van het tweede kwartaal van dit jaar wereldwijd 10.686 werknemers. COO van Groupon, Rick Williams zegt over de ontslagen in de blogpost: “Evolutie is moeilijk, maar wel noodzakelijk om de reis van Groupon voort te zetten. Het is ook een onderdeel van ons DNA en is één van de dingen die helpen onze visie te realiseren bij het introduceren van lokale deals in het dagelijks leven van alle mensen.”

Groupon bespaart $35 miljoen dollar door de ontslagen. De reorganisatie is naar verwachting in september 2016 voltooid.

Verlaten van 7 landen

Naast dat Groupon 1.100 werknemers ontslaat, vertrekt het bedrijf uit 7 landen: Marokko, Panama, de Filipijnen, Puerto Rico, Uruguay, Thailand en Taiwan. Een maand geleden maakte Groupon al bekend dat ze hun activiteiten in Griekenland en Turkije staken. “We geloven dat we onze focus, energie en geld moeten leggen op minder landen, zodat onze internationalisering een groter voordeel voor Groupon kan worden.” verklaarde Williams in het bericht.

Groupon.com

Groupon is in 2008 begonnen met lokale deals, maar biedt vandaag de dag ook producten, hotels & reizen en evenementen aan. Op JouwAanbieding.nl verschijnen iedere dag verschillende dagaanbiedingen van Groupon en ook zijn er lokale deals van de website te vinden.

Geplaatst op 23 september 2015

Delen via:

Moniek

Over Moniek

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • George W. Bush (76)43ste president van de VSGeorge W. Bush
  • Sylvester Stallone (76)Amerikaanse acteurSylvester Stallone
  • Gordon (54)Nederlands zanger en presentatorGordon
  Verleden vandaag
  • Anne Frank duikt onder (1942)Anne Frank en haar familie duiken onder in het Achterhuis.Anne Frank duikt onder
  • Vaccin hondsdolheid (1885)Scheikundige Louis Pasteur test zijn vaccin tegen hondsdolheid voor de eerste keer.Vaccin hondsdolheid
  Spreuk van de dag

  Het verschil tussen een dief en een kleptomaan kan me gestolen worden.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven