Blog

JouwAanbieding; terugblik op 2015

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: JouwAanbieding
Geplaatst op: 1/1/2016

1
jan

Gelukkig nieuwjaar! Het nieuwe jaar is ingeluid en we hebben dit jaar niet 365 maar 366 nieuwe kansen om succes te maken. Voordat we weer hard aan het werk gaan om er weer een succesvol jaar van te maken, kijken we nog even terug op het afgelopen jaar. JouwAanbieding heeft in 2015 weer veel veranderingen doorgemaakt en daar heb ook jij een deel van uitgemaakt.

Februari

In januari was het redelijk rust, maar dat was de stilte voor de storm. In februari kreeg JouwAanbieding een heel nieuw jasje aan en verbaasde haar bezoekers met een heel nieuw uiterlijk. We vierden feest en bezoekers van het overzicht maakte kans op leuke prijzen wanneer ze iedereen vertelden over de grote verandering op JouwAanbieding.nl. Diezelfde maand introduceerden we ook het bekende ‘Deal Alarm’! Hiermee kan je nooit meer een deal vergeten en loop je nooit meer je favoriete producten voorbij.

Juli

Na een aantal rustige maandjes kwam er ook weer een drukke maand. In juli is er in korte tijd heel veel gebeurd. Zo kwamen er in het begin van de maand updates voor de Android en iOS apps van JouwAanbieding. In dezelfde maand kreeg JouwAanbieding in haar overzicht 2 nieuwe aanbieders en werd de webwinkelsectie weer uitgebreid. Deze 2 nieuwe dagaanbieders waren natuurlijk Leenbakker en Gadgetsgift en vullen het overzicht mooi aan.

Augustus

Ook in augustus kwam een nieuwe aanbieder het overzicht van JouwAanbieding versterken. Expert verrast ons elke dag met leuke nieuwe deals. Dit zijn deals onder de categorie gadgets, elektronica en telefoons. De deals komen altijd rond 12 uur ’s nachts online en Expert biedt je de beste prijzen.

September

Na veel voorbereidingen en hard werken kwam JouwAanbieding met de 1e Apple Watch app op het gebied van aanbiedingen. Vanaf dat moment was het voor iedereen mogelijk om aanbiedingen via een smartwatch te bekijken. Zekere omdat JouwAanbieding dit als eerste dagaanbiedingenoverzicht introduceerde, zijn we best trots op het resultaat. Het is een mooie app geworden met veel functies die je ook op de normale en mobiele website kan gebruiken. Het design is erg slim, zo kunnen deals makkelijk naar je telefoon worden gestuurd zodat je op je telefoon verder kan kijken en bestellen.

November

Tijdens alle drukke en gezellige maanden kreeg JouwAanbieding het leuke idee om cadeautips te verzamelen voor Sinterklaas. We hebben hard gewerkt aan een leuke themapagina die jou inspiratie en ideeën gaf voor leuke cadeaus en pakjes. De pagina bestond uit aanbiedingen in het thema van het Sinterklaasfeest en de we selecteerden enkel de beste deals voor iedereen die nog op zoek was naar een leuk en voordelig cadeautje.

December

En dat brengt ons al weer in de laatste maand van 2015. Ook in deze maand is er een leuke themapagina opgezet, dit keer met inspiratie voor Kerstcadeaus. De pagina stond volledig in Kerstsfeer en de cadeaus waren ideaal voor onder de kerstboom. Verder begroetten we Bart Smit die de kinderafdeling van JouwAanbieding kwam versterken. Deze leuke aanbieder had eerst alleen tijdelijke aanbiedingen in het overzicht, maar nu heeft Bart Smit er ook voor gekozen om iedere dag met een aanbieding te komen. Hier zijn we erg blij mee en we kijken uit naar een goede samenwerking in 2016 en alle jaren daarna.

We wensen iedereen een prachtig, gezond en voordelig 2016!

Geplaatst op 1 januari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Julio Iglesias (78)Spaans zangerJulio Iglesias
  • Bruce Springsteen (72)Amerikaans zanger en componistBruce Springsteen
  • Ray Charles (1930 - 2004)blinde Amerikaans zanger en pianistRay Charles
  Verleden vandaag
  • Ontdekking Neptunus (1846)De planeet Neptunus wordt ontdekt door een Franse en een Britse astronoom.Ontdekking Neptunus
  • Peron president (1973)Juan Peron wordt opnieuw president van Argentinie. Peron was de man van de beroemde Evita.Peron president
  Spreuk van de dag

  Ware luiheid is extra vroeg opstaan om langer te kunnen luieren.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven