Blog

Kadopagina.nl verder als SurpriseFactory

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 23/2/2017

23
feb

Kadopagina.nl gaat voortaan verder onder de naam SurpriseFactory. De nieuwe naam is in het leven geroepen om de uitbreiding naar andere Europese landen eenvoudiger te maken. SurpriseFactory heeft namelijk grote plannen om naast Nederland en België ook in andere landen via haar webshop bijzondere belevenissen aan te bieden.

Bijzondere belevenissen

De webshop Kadopagina.nl heeft een nieuwe naam: SurpriseFactory. De in 1999 opgerichte webshop specialiseert zich sinds jaar en dag op de online verkoop van geschenkbonnen, bijvoorbeeld voor een diner in de Euromast, flyboarden of een racewagen besturen op het circuit in Zandvoort. Op de website SurpriseFactory staat in grote letters: "Bijzondere mensen verdienen een bijzonder cadeau". Het aanbod van SurpriseFactory is dan ook zeer uitgebreid zodat je er terecht kan voor originele cadeaus voor iedereen!

Eenvoudig uitbreiden

Nu Kadopagina.nl haar naam heeft ingeruild voor SurpriseFactory wordt uitbreiding naar het buitenland wat eenvoudiger. De webshop is al succesvol in Nederland én Vlaanderen, maar wil ook graag in andere Europese landen aan de slag. Met de nieuwe naam met internationale allure moet dit zeker lukken! SurpriseFactory wordt dit jaar in Duitsland en Frankrijk gelanceerd. Uitbreiding is voor de shop uit Capelle aan den IJssel snel te realiseren doordat SurpriseFactory enkel met vouchers werkt welke eenvoudig kunnen worden verzonden. Er is geen groot distributiecentrum nodig om ook de buitenlandse markten te kunnen bedienen.

SurpriseFactory.nl

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Neem dan zeker even een kijkje op Surprisefactory.nl. Het aanbod bestaat uit bijzondere belevenissen die nét even wat origineler zijn dat de standaard cadeaubonnen. SurpriseFactory biedt voor ieder wat wils, dus je slaagt gegarandeerd in de zoektocht naar het perfecte cadeau.

Geplaatst op 23 februari 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Sjoerd Pleijsier (67)Nederlandse acteur en tekstschrijverSjoerd Pleijsier
  • Wim Kan (1911 - 1983)Nederlandse cabaretierWim Kan
  • Martin Luther King (1929 - 1968)Amerikaanse dominee, politiek leiderMartin Luther King
  Verleden vandaag
  • Lancering Wikipedia (2006)De Engelstalige variant van Wikipedia wordt gelanceerd. Wikipedia is de eerste online encyclopedie.Lancering Wikipedia
  • Premiere van het Zwanenmeer (1895)De beroemde balletopvoering 'het Zwanenmeer' van Tchaikovsky beleeft zijn première in St. Petersburg, Rusland.Premiere van het Zwanenmeer
  Spreuk van de dag

  Iedere kwestie heeft 2 meningen. De verkeerde en die van mij.

  Website van de dag
  Droneshop.nl screenshot
  Droneshop.nlDe webshop met een ruim assortiment aan drones voor luchtfotografie, droneracing en professioneel gebruik.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven