Blog

Kijkhop lanceert Kijk Bij Mij-app

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 30/10/2017

30
okt

De aangekondigde Kijk Bij Mij-app van Kijkshop is vandaag officieel gelanceerd. Met behulp van de app kun je als consument andere consumenten live adviseren over hun aankoop. Wanneer dit advies leidt tot een aankoop ontvang je als adviseur 5% commissie over het aankoopbedrag. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Onderdeel van TONE

Vanaf vandaag kun je in de Appstore en via Google Play de nieuwe Kijk Bij Mij-app van Kijkshop downloaden. De app is ontwikkeld om consumenten via live video andere consumenten te adviseren over hun aankoop. In 2018 volgt eventueel een versie voor Windows. Kijkshop ontwikkelde de app als onderdeel van het nieuwe platform TONE. Via crowdfunding werd eerder dit jaar meer dan 1 miljoen euro opgehaald voor de ontwikkeling van het platform. Consumenten kunnen via TONE andere consumenten via live-video adviseren bij een online aankoop. Wanneer na het advies een aankoopt volgt, wordt de adviseur door Kijkshop beloond met een commissie van 5% over het aankoopbedrag. Je kan dus geld verdienen door het geven van advies aan anderen! Uit onderzoek van Kijkshop blijkt dat ondanks de beschikbaarheid van YouTube filmpjes en geschreven recensies, de consument het meeste vertrouwen heeft in één op één advies van een mede-consument die het product al in gebruik heeft.

Social commerce & crowdfunding

Winkelketen Kijkshop gooide eerder dit jaar het roer compleet om. Kijkshop is van mening dat traditionele retail dood is en zet vol in op zogenaamde 'social commerce' met het people-2-people (P2P) platform TONE. Het bedrijf koos daarom ook voor crowdfunding om kapitaal te verzamelen omdat het gelooft in de macht en kracht van consumenten. Het is niet de bedoeling dat TONE enkel een platform wordt waar je terecht kan voor producten uit het assortiment van Kijkshop zelf. Kijkshop heeft aangekondigd in gesprek te zijn met partijen die via het platform producten aan de man kunnen brengen. Er worden nog geen definitieve namen genoemd, maar bekend is dat Kijkshop TONE dus ook openstelt voor andere partijen die gebruik willen maken van live-video advies door consumenten.

Geplaatst op 30 oktober 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Wim Sonneveld (1917 - 1974)Nederlandse cabaretierWim Sonneveld
  • Fabien Barthez (51)Franse oud-doelmanFabien Barthez
  • Ray Slijngaard (51)Nederlandse rapper (2 Unlimited)Ray Slijngaard
  Verleden vandaag
  • Beatrix en Claus verloven zich (1965)Prinses Beatrix verlooft zich met de Duitse diplomaat Claus van Amsberg. In maart een jaar later trouwen zij.Beatrix en Claus verloven zich
  • 1e satelliet telefoongesprek (1965)Amerika en Europa houden het eerste commerciele telefoongesprek via een kunstmaan, ofwel satelliet.1e satelliet telefoongesprek
  Spreuk van de dag

  Een ICTer die zijn griepvirus verspreid, is nooit grappig.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven