Blog

Lease je bank bij Dekbed Discounter

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 20/5/2019

20
mei

Snel een nieuwe bank nodig, maar geen geld voor de aanschaf van een nieuwe? Marktplaats of de weggeefhoek op Facebook afstruinen is niet meer nodig; je least je bank nu via Dekbed Discounter.


Dekbed Discounter verhuurt nu ook banken. Een jaar geleden startte de onderneming al met de verhuur van boxsprings, maar heeft daar nu ook banken aan toegevoegd. Dat kan vanaf 19,95 euro per maand en is mogelijk voor een selectie 2,5-zits-, 3-zits-, en hoekbanken. De banken zijn nieuw, handgemaakt en naar eigen wens samen te stellen. De levering, montage en onderhoud is gratis, zo valt te lezen op de site. Voor de banken geldt, net als de boxsprings, een looptijd van vijf jaar, met een optie tot koop na die periode.

Behoorlijke kostenpost
“We zien dat er grote vraag is naar constructies waarbij mensen geen producten meer bezitten, maar deze huren of leasen”, meldt eigenaar Niels Verwij aan RetailNews. naar eigen zeggen maakten al ruim tienduizend mensen gebruik van een boxspring-lease. Dekbed Discounter richt zich met het huurmodel op grotere luxe meubels, omdat deze vaak een ‘behoorlijke kostenpost’ zijn. “Bovendien zijn meubels als banken heel modegevoelig. Veel mensen willen heel graag na een jaar of vijf weer iets anders. Dankzij deze constructie is dat zo geregeld, zonder extra kosten.”

Geplaatst op 20 mei 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Marc Klein Essink (64)Nederlandse acteur en televisiepresentator.Marc Klein Essink
    • Rudolf Diesel (1858 - 1913)Duitse uitvinder van de verbrandingsmotorRudolf Diesel
    • Queen Latifah (54)Amerikaanse rapper en actriceQueen Latifah
    Verleden vandaag
    • Mummie gevonden (1989)In Egypte wordt een 4400-jaar-oude mummie gevonden in de Piramide van Cheops.Mummie gevonden
    • AFC Ajax wordt opgericht (1900)AFC Ajax, professionele voetbalclub uit Amsterdam, wordt opgerichtAFC Ajax wordt opgericht
    Spreuk van de dag

    Vraag niet hoe het kan... Geniet er gewoon van!

    Website van de dag
    PostNL.nl screenshot
    PostNL.nlPakketje of post versturen? Op PostNL.nl vind je alles wat je moet weten of verstuur je direct een kaartje!Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven