Blog

Leen Bakker gaat leasemodel testen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 17/9/2019

17
sep

Leen Bakker overweegt een leasemodel voor banken en boxsprings. Binnen een jaar wil de woonwinkel het model testen.

Na Ikea en Dekbed-Discounter, wil ook Leen Bakker het mogelijk maken meubels te leasen. Het woonwarenhuis onderzoekt momenteel de mogelijkheden, vertelt directeur Debbie Klein tegen vakblad RetailTrends. Binnen een jaar wil het bedrijf starten met een leasconcept voor banken en boxsprings.

Verschillende concepten

Volgens Klein vindt de nieuwe consumentengeneratie bezit niet meer zo belangrijk, zolang ze maar toegang hebben tot een product of oplossing. De winkelketen zegt verschillende leaseconcepten uit te willen proberen om zo te zien of en waaraan klanten behoefte hebben. “Bij het ene concept beschik je voor een vast maandbedrag over vijf producten en bij een ander lease je iets voor een jaar. We willen er onze eigen draai aan geven”, aldus Klein tegen RetailTrends.

Focus op groei
Verder laat de ceo weten dat Leen Bakker haar huidige omzet van €360 miljoen wil verdubbelen en wil daarvoor onder meer nieuw assortiment toevoegen. Zo past een nieuwe productcategorie rondom koken en tafelen volgens Klein goed bij het profiel van ‘aanbieder voor alles in huis’. Daarnaast wil de keten investeren in online groei in België, waar de penetratiegraad van e-commerce nog relatief laag ligt. In Nederland is de online omzet van Leen Bakker al goed voor zo’n twintig procent van het totaal.

Geplaatst op 17 september 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Julio Iglesias (78)Spaans zangerJulio Iglesias
  • Bruce Springsteen (72)Amerikaans zanger en componistBruce Springsteen
  • Ray Charles (1930 - 2004)blinde Amerikaans zanger en pianistRay Charles
  Verleden vandaag
  • Ontdekking Neptunus (1846)De planeet Neptunus wordt ontdekt door een Franse en een Britse astronoom.Ontdekking Neptunus
  • Peron president (1973)Juan Peron wordt opnieuw president van Argentinie. Peron was de man van de beroemde Evita.Peron president
  Spreuk van de dag

  Ware luiheid is extra vroeg opstaan om langer te kunnen luieren.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven