Blog

Lucardi website live in Duitsland

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 19/12/2015

19
dec

Lucardi is live gegaan in Duitsland! De juweliersketen heeft zijn virtuele deuren geopend voor de Duitse bevolking en zij kunnen nu met veel plezier genieten van voordelige sieraden. De uitbreiding was begin dit jaar al bekend gemaakt, maar liet door vertraging op zich wachten.

Het is nu mogelijk om in Duitsland online sieraden bij Lucardi.de te kopen. Na wat vertraging is de website dan uiteindelijk online. Voor nu levert Lucardi bestellingen aan Duitse adressen binnen 2 dagen. De pakketten worden verstuurd met hun partner DPD. Vanaf €19,98 euro rekent de webwinkel geen verzendkosten.

België & Duitsland

Begin dit jaar liet Lucardi weten een webwinkel in Duitsland te open. Dit duurde langer dan verwacht omdat de juweliersketen tussendoor ook live ging in België met de website Lucardi.be. Beide landen worden ‘online only’ bedient. Er komen dus geen fysieke winkels in onze buurlanden! Het bedrag dat nodig was voor de 2 nieuwe websites is afkomstig van de omzet van de fysieke winkels. Lucardi verkoopt beter offline dan online. 5 jaar geleden was ongeveer 5% van de omzet afkomstig van de online winkel. Nu de Nederlandse juweliersketen in 2 landen online live is gegaan hopen ze de online omzet te kunnen verhogen.

Kleinere winkels

Voor 2016 staan het verkleinen van de fysieke winkels en webwinkels op het programma van Lucardi. De juweliersketen verkleint de winkels op het gebied van voorraad. Voorraad is duur en minder voorraad zorgt voor minder risico’s. In de online en offline winkels gaat Lucardi minder maten en kleuren tonen. Hierdoor hebben ze minder inkoopkosten en dus minder risico’s.

Geplaatst op 19 december 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Julio Iglesias (78)Spaans zangerJulio Iglesias
  • Bruce Springsteen (72)Amerikaans zanger en componistBruce Springsteen
  • Ray Charles (1930 - 2004)blinde Amerikaans zanger en pianistRay Charles
  Verleden vandaag
  • Ontdekking Neptunus (1846)De planeet Neptunus wordt ontdekt door een Franse en een Britse astronoom.Ontdekking Neptunus
  • Peron president (1973)Juan Peron wordt opnieuw president van Argentinie. Peron was de man van de beroemde Evita.Peron president
  Spreuk van de dag

  Ware luiheid is extra vroeg opstaan om langer te kunnen luieren.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven