Blog

MediaMarkt verruimt retourbeleid

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 4/10/2019

4
okt

Ben je een eeuwige twijfelkont? Bij MediaMarkt maakt ze dat niet uit, daar kun je nu namelijk tot 100 dagen producten retourneren.

MediaMarkt Nederland heeft de retourtermijn verlengd van dertig naar honderd dagen. De retailer zegt zelf dat het hiermee de eerste Nederlandse retailer in consumentenelektronica is die zo’n lange retourtermijn aanbiedt, is te lezen op Twinklemagazine.nl.

De wow voor jou

De service maakt volgens Twinkle Magazine onderdeel uit van de transformatie van het bedrijf om de klant meer centraal te zetten. Bij de slogan ‘Altijd op zoek naar de wow voor jou’ hoort volgens MediaMarkt dat mensen de tijd moeten hebben om te bepalen of hun aankoop de moeite waard is en het product voldoet aan hun behoefte. Ruilen kan in de fysieke winkels en online. Natuurlijk moet het product wel 'compleet, in nieuwstaat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking' worden teruggegeven. Je mag het product gerust bekijken en proberen zoals je dat ook in onze winkel kunt doen. Je kunt een frituurpan bijvoorbeeld gerust van alle kanten bekijken, maar je kunt hierin niet frituren als je deze nog wilt retourneren, aldus MediaMarkt.

Geplaatst op 4 oktober 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Steve Irwin (1962 - 2006)Australische dierenkenner, dierentuinhouderSteve Irwin
  • Hans Klok (55)IllusionistHans Klok
  • Lenny Kuhr (74)Nederlandse zangeresLenny Kuhr
  Verleden vandaag
  • Hitlijstnotering voor Elvis Presley (1956)Het nummer Heartbreak Hotel brengt Elvis Presley voor de eerste keer in de hitlijsten.Hitlijstnotering voor Elvis Presley
  • 1e Nederlandse zoekmachine (1996)Ilse.nl krijgt haar officiele eerste vermelding. Het begin van een zoekmachine-tijdperk is een feit.1e Nederlandse zoekmachine
  Spreuk van de dag

  Echtgenote is de verleden tijd van echt genieten.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven