Blog

Moederdagboeketten bezorgd door robots in VS

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Moederdag
Geplaatst op: 12/5/2017

12
mei

Inwoners van Sunnyvale, Californië kunnen hun moeders dit weekend op een originele manier verrassen. Het bedrijf 1-800-FLOWERS start een pilot waarbij bezorgrobots Moederdag boeketten gaan rondbrengen in het Amerikaanse plaatsje. Het bedrijf is Pioneer op het gebied van online bloemen bestellen en blijkt ook op het gebied van bezorging weer koploper te zijn!

Bloemen bezorgd door robots

Persoonlijk een cadeau geven blijft natuurlijk altijd leuker, maar de bezorgrobots van 1-800-FLOWERS zijn ideaal wanneer je jouw moeder op Moederdag niet kan opzoeken. In het Amerikaanse plaatsje Sunnyvale in Californië kunnen moeders dit weekend worden verrast door een bezorgrobot die hen een bos bloemen komt overhandigen. Het gaat om een testcase die het miljardenbedrijf uitvoert in samenwerking met het bedrijf Starship Technologies, de partij achter de bezorgrobots van JustEat. In deze fase worden de bezorgrobots nog begeleid door medewerkers van 1-800-FLOWERS, zodat er geen moeders teleurgesteld hoeven te worden bij eventuele technische problemen.

1-800-FLOWERS

1-800-FLOWERS is een Amerikaanse bedrijf, opgericht in 197 door James McCann, toentertijd eigenaar van verschillende bloemenzaken in de omgeving van New York. Hij kocht in 1986 het telefoonnummer 1-800-356-9377 van een ander bedrijf, zodat hij het eenvoudig te onderhouden nummer 1-800-FLOWERS kon gebruiken. Het bedrijf was een van de eerste retailers dat een gratis telefoonnummer inzette dat consumenten konden bellen voor het plaatsen van bestellingen. Al meer dan 20 jaar kunnen klanten via de website van 1-800-FLOWERS online bloemen bestellen. Het bedrijf is dan ook een echte pionier op het gebied van online bloemenverkoop. In 2015 ging de omzet van 1-800-FLOWERS de grend van 1 miljard voorbij.

Geplaatst op 12 mei 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jamie Oliver (49)Britse chef-kok, The Naked ChefJamie Oliver
  • Willem II van Oranje (1826 - 1850)Prins van OranjeWillem II van Oranje
  • Henry Kissinger (1923 - 2023)Amerikaanse diplomaat en politicus van joodse afkomst.Henry Kissinger
  Verleden vandaag
  • Opening Beurs van Berlage (1903)In Amsterdam wordt de Beurs van Berlage geopend door koningin Wilhelmina.Opening Beurs van Berlage
  • Ongeval Christopher Reeve (1995)Acteur Christopher Reeve, bekend door zijn rollen als Superman, valt van zijn paard en raakt daarbij verlamd.Ongeval Christopher Reeve
  Spreuk van de dag

  Wie 2 keer het wiel uitvindt, kan een fiets maken.

  Website van de dag
  Emerce.nl screenshot
  Emerce.nlAltijd op de hoogte van de laatste trends in marketing, media en e-business. Emerce is ook beschikbaar in papiervorm.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven