Blog

Nieuw logo en webshop Blokker gelanceerd met unieke commercial

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 26/4/2016

26
apr

Blokker gooit het roer om en viert haar 120-jarig bestaan met een nieuwe webshop, Nieuwste Blokker winkels én een opvallende commercial. De nieuwe strategie van Blokker richt zich op de integratie van haar online en offline verkooppunten. De winkelketen heeft circa 100 miljoen euro geïnvesteerd in het aanpassen van het logo, nieuwe indeling en uitstraling van de winkels en de vernieuwing van de webshop.

Blokker heeft een paar drastische veranderingen doorgevoerd in haar winkelformule. De veranderingen werden half april aangekondigd en zijn sinds deze week zichtbaar voor iedereen. De meest opmerkelijke veranderingen zijn het nieuwe logo van Blokker en de vernieuwing van de webwinkel. Ook opende de winkelketen deze maand de Nieuwste Blokker winkels in Amsterdam, Eindhoven, Hoogvliet, Veendam en Woudenberg. De Nieuwste Blokkers hebben een aangepaste winkelindeling en uitstraling.

Online meets offline

Naast de vernieuwing van de huisstijl gaat Blokker voor integratie van haar webshop in de bestaande winkels; met behulp van een Kiosk, webshopservice in de winkels en digitale schermen presenteert Blokker zich als een echte omnichannel retailer; een partij die zowel online als offline haar mannetje staat. In de Nieuwste Blokkers kunnen klanten eenvoudig bestellen uit een uitgebreider online assortiment, waardoor online meer onderdeel wordt van de Blokker winkels.

Nieuwe Amerikaanse fan: Sarah Jessica Parker

Met de lancering van de nieuwe webwinkel van Blokker én de Nieuwste Blokker winkels heeft de winkelketen er een Amerikaanse fan bijgekregen! Sarah Jessica Parker, o.a. bekend als Carrie Bradshaw uit de TV-serie Sex & The City, is erg te spreken over de producten van Blokker, een winkel die ze tijdens een bezoek aan Amsterdam heeft leren kennen. Zo laat ze haar Amerikaanse vrienden kennis maken met een poffertjespan en komt ook de ouderwetse kaasschaaf voorbij, uiteraard gekocht bij Blokker!

Geplaatst op 26 april 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jimi Hendrix (1942 - 1970)Amerikaanse gitaristJimi Hendrix
  • Mark Spoon (1966 - 2006)Duitse trance- en technoproducer en DJMark Spoon
  • Frank Boeijen (65)Nederlandse zangerFrank Boeijen
  Verleden vandaag
  • Minimumloon ingevoerd (1968)Het minimumloon wordt ingevoerd in Nederland en vastgesteld op 100 gulden per week.Minimumloon ingevoerd
  • Belgie bij VN (1945)De Verenigde Naties hebben er een nieuwe lidstaat bij: Belgie wordt lid van de international organisatie.Belgie bij VN
  Spreuk van de dag

  Geluk is de kunst om een mooi boeket te maken met de bloemen die je hebt.

  Website van de dag
  Paiq.nl screenshot
  Paiq.nlLeuke datingsite waar je gratis en op een originele manier kan daten.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven