Blog

Nieuw op JouwAanbieding.nl: 1DayFly Travel & Body & Fit

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 10/11/2017

10
nov

Er zijn weer nieuwe dagaanbiedingen aan het overzicht toegevoegd! Vanaf deze week vind je twee interessante nieuwe dagdeals tussen de andere aanbiedingen: 1DayFly Travel en Body & Fitshop. Met haar nieuwe label focust 1DayFly zich op leuke uitstapjes voor scherpe prijzen en Body & Fit geeft je dagelijks korting op haar meest populaire producten!

1DayFly Travel

De leukste activiteiten en uitstapjes boek je tegenwoordig bij 1DayFly! De dagaanbiedingspecialist kan dankzij haar uitgebreide inkoopnetwerk nu ook leuke dagjes weg met hoge korting aanbieden. Heb jij wel zin in een uniek dagje uit of weekendje weg? Check dan dagelijks de 1DayFly Travel deal in het overzicht! Wat dacht je van een surprise stedentrip naar een willekeurige stad in Europa óf een dag heerlijk ontspannen bij de Veluwse Bron? De Travel deal is de nieuwste toevoeging op 1DayFlycom. Onlangs voerde de dealwebsite nog een naamswijziging door voor haar 1DayFly Lady en iDayFly aanbiedingen.

Body & Fit

BodyenFitshop.nl uit Heerenveen is sinds 1995 dé expert op het gebied van voedingssupplementen, fitnessproducten, superfoods, vitamines, eiwitshakes en meer! Vanaf deze week vind je iedere dag een extra scherpgeprijsd product van Body & Fit tussen de dagaanbiedingen op JouwAanbieding. Leef jij graag een healthy lifestyle en ben je bewust bezig met voeding? Het assortiment van Body & Fit bestaat uit meer dan 300 topmerken met ruim 4.000 verschillende producten sportvoeding en dieetproducten.

Tip de redactie!

Ontbreekt er volgens jou nog een dagshop in het overzicht? Neem dan gerust contact op met de JouwAanbieding redactie!

Geplaatst op 10 november 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Renée Zellweger (55)Amerikaanse actriceRenée Zellweger
    • Albert Verlinde (63)TV-presentator (RTL Boulevard)Albert Verlinde
    • Femke Halsema (58)Nederlandse politicaFemke Halsema
    Verleden vandaag
    • Robinson Crusoe uitgegeven (1719)Het wereldberoemde boek Robinson Crusoe, geschreven door Daniel Defoe, wordt voor het eerst uitgegeven.Robinson Crusoe uitgegeven
    • Uitbreiding Rotterdamse metro (1985)De verlenging van de Rotterdamse metrolijn naar station 'de Akkers' in Spijkenisse wordt in gebruik genomen.Uitbreiding Rotterdamse metro
    Spreuk van de dag

    Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit, eerder van 10 tot 3.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven