Blog

Nieuwe dagaanbieding: Travelberry

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 18/2/2019

18
feb

De reisbranche beleeft een flink groei. Massaal trekken we erop uit en boeken verre zonvakanties en stedentrips. Op zoek naar de beste ervaringen wordt er vooral online gezocht naar de goedkoopste deals. Iets waar nieuwe online reiswebsite Traveberry.nl op inspringt met een dagelijks overzicht van vakanties en stedentrips, met een minimaal 3*-hotel voor ieder budget.


Dat de consument het voor het zeggen heeft, geldt meer dan ooit in de (online) reisbranche. De meest tropische bestemmingen, een apart aanbod en gave ervaringen van influencers vliegen je online om de oren. hrt gemak van mobiele websites, apps en een enorm aanbod maakt het online zoeken en boeken steeds makkelijker. In 2016 vond 50 procent van alle boekingen in Europa online plaats, goed voor in totaal 135 miljard euro. De voorspelling is dat dit in 2020 op 180 miljard zit, waarbij online boekingen offline inhaalt. Ondanks dat het aanbod van online reisaanbieders enorm groot is, valt er op het gebied van service nog veel te winnen, zijn de oprichters van Travelberry van mening. Mark Leeuwesteijn licht toe: "TravelBerry.nl beschikt over een boekingssysteem dat geheel in eigen beheer is ontwikkeld, waardoor de organisatiekosten erg laag blijven. Hierdoor kunnen wij iedereen een kwalitatieve en betaalbare vakantie aanbieden. Het aanbod van TravelBerry bestaat uit auto-, bus- en (verre)vliegvakanties en stedentrips. Wij willen op het gebied van service de reiswereld verbeteren. Op onze website kun je elke dag terecht voor nieuwe, inspirerende reisaanbiedingen. Boeken is eenvoudig en reizen comfortabel, zodat je je volledig kunt richten op de voorpret van de vakantie en het uiteindelijk echt genieten."

Trends

Een extra nacht, of juist een minder? "Geen probleem. Liever een andere vertrekplaats? Doen we", vervolgt Leeuwesteijn. "In deze periode van het jaar zien we dat er vooral zonvakanties en stedentrips worden geboekt. Ook zien we dat de consument graag zelf hun pakket samenstelt of wijzigt. Daarom kunnen onze klanten hun pakket altijd aanpassen." De top-5 voor dit jaar:  
- Disneyland Parijs
- Londen
- Kreta
- Valencia
- Salou


Handmatig samengesteld
Bezoek de website van Travelberry voor een dagelijkse dosis aan reisinspiratie. De reizen worden door de medewerkers van Travelberry handmatig en vol enthousiasme samengesteld, waardoor jij profiteert van een 'op maat gemaakte ervaring'. "Onvergetelijk en gemakkelijk van begin tot eind." Leeuwesteijn geeft aan dat de focus de komende tijd ligt op het toevoegen van meer categorieen en goede deals van vliegtuigmaatschappijen. Houd de dagaanbieding op onze homepage dus in de gaten voor te gekke deals!

 

Geplaatst op 18 februari 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Yolanthe Cabau (39)Nederlandse actrice en tv-presentatriceYolanthe Cabau
    • Bruce Willis (69)Amerikaanse acteurBruce Willis
    • Tommy Cooper (1921 - 1984)Brits komiek en illusionistTommy Cooper
    Verleden vandaag
    • Irakoorlog (2003)Begin van de oorlog in Irak.Irakoorlog
    • Opening van de Sydney Harbour Bridge (1932)Opening van de Sydney Harbour BridgeOpening van de Sydney Harbour Bridge
    Spreuk van de dag

    Vroeger was ik een twijfelaar, nu ben ik daar niet meer zo zeker van.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven