Blog

Nieuwe website JouwAanbieding

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: JouwAanbieding
Geplaatst op: 4/2/2015

4
feb

Na bijna 2 jaar hard werken is nu eindelijk hét moment aangebroken! Vol trots presenteren we de compleet vernieuwde JouwAanbieding! De nieuwe website heeft een paar handige nieuwe functionaliteiten voor je in petto. Ook is het design flink onder handen genomen en is de nieuwe JouwAanbieding op al je apparaten perfect te bekijken!

Nieuwe motor

Achter de schermen is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de nieuwe website. Niet alleen de voorkant heeft een totale make-over gekregen, ook de backend - het systeem wat alle aanbiedingen ophaalt - is volledig vernieuwd. De realisatie van de nieuwe backend was een enorme klus, waar je als bezoeker van JouwAanbieding niet direct iets van ziet. Toch stelt onze nieuwe backend ons in staat om jou nog beter te voorzien van de beste dagaanbiedingen; nu én in de toekomst!

Responsive

Sinds de oprichting in 2007 is deze nieuwe website alweer editie nummer 5. De nieuwe site is uitgevoerd in een responsive webdesign, wat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee je de website bekijkt. Bekijk je de website op een computer met groot scherm dan krijg je JouwAanbieding gepresenteerd op volledige grootte, bekijk je de website via je mobiel dan krijg je dezelfde site gepresenteerd maar dan in een kleiner 'jasje'.

Secties in unieke kleuren

Het meest opvallende aan de nieuwe layout is dat iedere sectie is opgebouwd in een unieke kleur. Dit geeft de nieuwe website niet alleen een kleurrijke uitstraling, maar zorgt er voornamelijk voor dat een bezoeker duidelijk ziet in welk gedeelte van de website hij/zij zich bevindt.

Zoek- en filterfuncties

De witte horizontale balk herbergt diverse handige zoek- en filterfuncties waardoor je feiloos de aanbieding vindt die je nodig hebt. Iedere sectie is uitgerust met unieke zoek- en filterfuncties die je nodig hebt om te kunnen vinden wat je zoekt.

Quickview

Een andere handige feature van onze nieuwe site is de zogenaamde 'Quickview'. Bij iedere aanbieding vind je een 'Quickview'-button waardoor je via één klik toegang hebt tot extra informatie en functies zonder dat de pagina opnieuw hoeft te laden. De Quickview is feiloos geïntegreerd in de layout en zorgt ervoor dat de aanbieding kan worden gepresenteerd zonder overbodige share- en andere functie-buttons.

Deal Alarm

In één van de tabbladen van de Quickview vind je het onderdeel 'Deal Alarm'. Het Deal Alarm is een nieuwe functie die jou op een later moment kan herinneren aan een interessante aanbieding voordat de aanbieding afloopt. Je kunt zelf het tijdstip bepalen wanneer jij het e-mailbericht met herinnering wilt ontvangen. Alle ingestelde herinneringen kun je na login eenvoudig beheren via je persoonlijke Deal Alarm-pagina.

VoucherAlarm

Naast het Deal Alarm heeft de nieuwe website nog een handige en geldbesparende functie: Voucher Alarm. Het Voucher Alarm herinnert je aan de eindtijd van reeds aangekochte vouchers. Dien je een aangekochte waardebon binnen 6 maanden te verzilveren, stel dan een (of meerdere) Voucher Alarm in voor de gekochte voucher. Op deze manier vergeet je nooit meer een waardebon te verzilveren!

Goedkoper Alternatief

Ook is de nieuwe website uitgerust met een 'Goedkoper Alternatief'-functie. Het Goedkoper Alternatief werd in 2012 met de komst van de vorige website door JouwAanbieding in het leven geroepen met als belangrijkste doel dagaanbiedingen zo interessant mogelijk maken voor consumenten. Het Goedkoper Alternatief zorgt ervoor dat een shop 'afgestraft' kan worden met een vermelding van een externe shop indien de gehanteerde actieprijs niet de laagste online prijs is. Dankzij de 'Goedkoper Alternatief'-functie kan de community van JouwAanbieding een bijdrage leveren zodat jij nooit te veel betaalt. Met de komst van onze nieuwe website en beheersysteem is het Goedkoper Alternatief ook zichtbaar bij de aanbiedingen op Dagartikel.nl, DailyOffers.nl, Dagaanbiedingen4u.nl, Dagaanbieding.net en AanbiedingOverzicht.nl. Hierdoor wordt de community met gebruikers vele malen groter waardoor een mogelijk Goedkoper Alternatief nog sneller wordt gevonden. Samen op weg naar nog meer voordeel!

Nieuwsbrief

Met de komst van onze nieuwe website kan ieder lid het tijdstip beheren waarop hij/zij dagelijks de nieuwsbrief met beste dagaanbiedingen ontvangt. Naast het tijdstip kun je ook de dagen bepalen waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen, zodat we je nooit onnodig lastig vallen met ongewenste emails.

Login

Eerdergenoemde functies zijn exclusief voor JouwAanbieding-leden. Lid worden van JouwAanbieding is gratis en je kunt vanaf nu ook inloggen met behulp van je Facebook of Google-account. Na registratie zijn je gegevens in zeer betrouwbare handen. Via de nieuwe website kan ieder lid zijn/haar account op ieder gewenst moment definitief verwijderen.

2 nieuwe secties

Als klap op de vuurpijl is JouwAanbieding uitgebreid met 2 compleet nieuwe secties: Subscriptions en Veilingen.

Subscription services

Via de vijfde button kom je in de compleet nieuwe sectie: Subscriptions. In deze nieuwe sectie vind je een overzicht met alle noemenswaardige subscription services beschikbaar in Nederland en België. Een subscription service is een abonnementservice waardoor je automatisch je favoriete product thuisgestuurd krijgt. Dankzij subscription services wordt zelfs bestellen verleden tijd; jouw favo producten worden vanaf nu automatisch thuisbezorgd.

Veilingen

Ook is de sectie Veilingen nieuw op JouwAanbieding. In deze sectie vind je een overzicht van alle interessante online veilingen. Niets meer dan dat, gewoon handig: alle veilingsites verzameld op 1 plek.

Naar ons inziens niet alleen hét dagaanbiedingen overzicht van Nederland, maar ook één van de beste daily-deal-aggregators ter wereld. Geniet er van, iedere dag. Tot morgen!

Geplaatst op 4 februari 2015

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Willem-Alexander der Nederlanden (57)Koning van NederlandWillem-Alexander der Nederlanden
    • Tineke de Nooij (83)Nederlandse radio- en televisiepresentatrice.Tineke de Nooij
    • Vincent Bijlo (59)Nederlandse cabaretier en schrijver. Bijlo is sinds zijn geboorte blind.Vincent Bijlo
    Verleden vandaag
    • Manneke Pis teruggevonden (1978)Het Brusselse standbeeldje Manneke Pis wordt teruggevonden, nadat deze gestolen was.Manneke Pis teruggevonden
    • Begin bouw Freedom Tower (2006)Men begint met de bouw van de Freedom Tower op de plaats waar ooit het World Trade Center stond.Begin bouw Freedom Tower
    Spreuk van de dag

    Als je je ex nog steeds mist, moet je beter leren richten.

    Website van de dag
    Hema.nl screenshot
    Hema.nlBekend Nederlands warenhuis met een erg breed assortiment op het gebied van huishouden, kantoorartikelen en kleding.Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven