Blog

Nog geen fysieke winkel voor Wehkamp-liefhebbers

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 10/12/2015

10
dec

Alle Wehkamp-liefhebbers die uitkijken naar een fysieke winkel van hun online favoriete webshop, moeten nog even wachten. Wehkamp ziet de meerwaarde van een fysieke winkel in een stad niet en daarom behoort dit niet tot de prioriteiten van de shop gigant. Wehkamp legt de focus op productfotografie en het nieuwe geautomatiseerde distributiecentrum dat in september van dit jaar is geopend door Koning Willem Alexander.

Fysieke winkel

Wehkamp ziet geen spoed om op korte termijn een fysieke winkel te openen voor haar klanten. De kleding-gigant begrijpt de kracht van de ‘touch & feel’ ervaring en begrijpt het verlangen naar een echte Wehkamp winkel vanuit de consumenten. Wehkamp zegt dit verlangen online te kunnen na bootsen en te stimuleren. De vormgeving en uitgebreide productomschrijvingen geven de ‘touh & feel’ ervaring en stimuleren tegelijkertijd het verlangen om te kopen. Daarnaast is volgens Wehkamp je slaapkamer nog steeds de beste paskamer en dat zal nog even zo blijven.

Focus

Een andere reden om nog geen fysieke winkel te beginnen ligt bij de focus die is gericht op de productfotografie en het nieuwe distributiecentrum. Mooie productfoto’s zorgen online net zoals de omschrijvingen voor het ‘touch & feel’ gevoel en moet daarom altijd verbeterd worden. Pas geleden heeft Wehkamp een nieuw distributiecentrum in Zwolle geopend. Het nieuwe magazijn is bijna helemaal geautomatiseerd en in de toekomst moet dit systeem er voor zorgen dat bestellingen dezelfde dag nog thuis worden geleverd.

Distributiecentrum in Zwolle

Op 23 september 2015 werd het nieuwe distributiecentrum van Wehkamp geopend met een speciale gast, namelijk Koning Willem Alexander! Het was een bijzondere gelegenheid, niet alleen omdat de koning aanwezig was, maar ook omdat het magazijn het grootste geautomatiseerde e-commerce distributiecentrum ter wereld is en dat was zeker een kijkje van de koning waard. Door de geautomatiseerde technieken kunnen bestellingen sneller worden verwerkt en is het doel om pakketjes nog op dezelfde dag te laten bezorgen bij de consumenten.

Geplaatst op 10 december 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Brooke Shields (55)Amerikaanse actriceBrooke Shields
  • Ivo Niehe (74)Nederlandse televisiepresentatorIvo Niehe
  • Colin Farrell (44)Ierse acteurColin Farrell
  Verleden vandaag
  • Opening Sprookjesbos (1952)In pretpark de Efteling in Kaatsheuvel wordt het Sprookjesbos vandaag officieel geopend.Opening Sprookjesbos
  • Ontdekking Catacomben van Rome (1578)Per toeval worden de Catacomben van Rome gevonden, een groot tunnelstelsel onder en nabij de Italiaanse stad.Ontdekking Catacomben van Rome
  Spreuk van de dag

  Lachers houden van het leven, spotters houden van zichzelf.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven