Blog

Nu ook elektronica bij Superwinkel.nl!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 11/8/2016

11
aug

Superwinkel.nl breidt haar assortiment uit met elektronica. Naast o.a. parfum en sieraden kunnen bezoekers van Superwinkel vanaf nu ook voor meer dan 21.000 elektronicaproducten in de webshop terecht. Met de uitbreiding is de webwinkel uit Eindhoven hard op weg om tot een compleet online warenhuis uit te groeien.

Naast o.a. parfums en sieraden is het vanaf nu ook mogelijk om elektronica te bestellen bij Superwinkel.nl. De webshop heeft haar assortiment uitgebreid met meer dan 21.000 producten met een stekker. Om het overzicht te bewaren zijn de producten verveeld onder 3 nieuwe categorieeën: Computers & Elektronica, Huishouden & Koken en Tuin & Klussen.

Compleet online warenhuis

Met de uitbreiding van het assortiment is Superwinkel.nl hard op weg om verder uit te groeien tot een compleet online warenhuis. De ambititie om verder te groeien wordt regelmatig door Superwinkel uitgesproken, zoals bijvoorbeeld eerder dit jaar tijdens de uitereiking van de Thuiswinkel Awards. Superwinkel wist voor het derde jaar op rij de publieksprijs XL in de categorie 'Persoonlijke verzorging & Drogisterijen' in de wacht te slepen.

Van parfumerie tot superstore

Superwinkel.nl werd in 2009 opgericht door John Pijnenburg en Roy Roes als online parfumerie. De website groeide snel uit tot een van de populairste online parfumerieën van Nederland. Door het succes bleef het echter niet alleen bij voordelige parfums. In 2013 werd een viertal andere productgroepen toegevoegd aan het assortiment. Met de lancering Horlogesuper.nl, Sieradensuper.nl, Cosmeticasuper.nl en Haarsuper.nl stond het aantal webshops opeens op 5. In 2015 werden al deze shops weer gebundeld onder Superwinkel.nl om verder te bouwen aan de naamsbekendheid van het online warenhuis.

Geplaatst op 11 augustus 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Mark Wahlberg (52)Amerikaanse acteurMark Wahlberg
  • Sébastien Lefebvre (42)Gitarist en achtergrondzanger van de band Simple Plan.Sébastien Lefebvre
  • Zydrunas Ilgauskas (48)Litouws basketbalspeler met een lengte van 2.21 meter, actief in de NBA.Zydrunas Ilgauskas
  Verleden vandaag
  • Invoering Belgische frank (1832)De Belgische frank wordt in gebruik genomen: een zilveren muntstuk van 5 gram.Invoering Belgische frank
  • De Tank Man stopt colonne tanks (1989)Aan het einde van de studentenopstand in Peking, die op 15 april was begonnen, stopte 1 student een colonne tanks.De Tank Man stopt colonne tanks
  Spreuk van de dag

  Beter een verre buur, dan een kleine tuin.

  Website van de dag
  DutchCowboys.nl screenshot
  DutchCowboys.nlOp DutchCowboys lees je actueel nieuws over de internetwereld: alles komt aan bod!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven