Blog

Nu ook losse foto's afdrukken bij Albelli

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 6/5/2016

6
mei

Het is vanaf nu ook mogelijk om op Albelli.nl losse foto's af te drukken. Bij Albelli kon je al terecht voor een groot assortiment gepersonaliseerde fotoproducten, zoals fotoboeken en foto's op canvas. Door het introduceren van de afdrukdienst voor losse foto's, biedt Albelli.nl nu een complete collectie fotoproducten aan onder een digitaal dak.

Alle fotoproducten onder 1 dak

Online fotospecialist Albelli.nl biedt haar klanten nu ook de optie om losse foto's af te drukken. Je kon bij Albelli al terecht voor o.a. fotoboeken in allerlei maten, wanddecoratie en andere te personaliseren producten als mokken en fotohoesjes. Losse foto's afdrukken was echter nog niet mogelijk. "Met de lancering van foto afdrukken wordt het voor de consument nog eenvoudiger om alle fotoproducten bij één aanbieder af te drukken", aldus country manager Bart Westerveld. Het e-commerce bedrijf wil met deze dienst het aantal koopmomenten bij bestaande klanten vergroten en nieuwe klanten aantrekken. "Het portfolio voor foto afdrukken bij Albelli wordt volgens de laatste trends ingestoken; meer vierkante formaten en binnenkort ook in Polaroid-stijl."

Albelli.nl

Albelli is onderdeel Albumprinter B.V, één van de grootste online aanbieders van fotoproducten in Europa. Het bedrijf richt zichop klanten in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Zweden en Noorwegen. De productie voor de gehele Europese markt vindt plaats in Albelli's eigen productiefaciliteit in Den Haag. In 2003 is Albumprinter opgericht, sinds 2009 is de merknaam veranderd in de internationale merknaam Albelli.

Vereeuwig je mooiste herinneringen op een van de fotoproducten van Albelli.nl.

.

Geplaatst op 6 mei 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Erwin Koeman (59)Nederlandse voetballer en trainerErwin Koeman
  • Richard Witschge (51)Nederlandse voetballerRichard Witschge
  • Sophia Loren (86)Italiaanse actriceSophia Loren
  Verleden vandaag
  • Cannes Filmfestival (1946)In Cannes, Frankrijk wordt voor de eerste keer het prestigieuze Filmfestival georganiseerd.Cannes Filmfestival
  • Zuiderzee wordt IJsselmeer (1932)De naam van de Zuiderzee wordt officieel gewijzigd in het IJsselmeer na voltooiing van de Afsluitdijk.Zuiderzee wordt IJsselmeer
  Spreuk van de dag

  Twee halve waarheden maken een hele leugen.

  Website van de dag
  Otto.nl screenshot
  Otto.nlUitgebreide online shop voor mode, wonen en meer! Vele topmerken zijn verkrijgbaar.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven