Blog

Open Dagen bij Bax-Shop!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 7/5/2015

7
mei

Bax-shop.nl, gespecialiseerd in professionele audio-apparatuur en muziekinstrumenten, organiseert in het weekend van 30 en 31 mei haar jaarlijkse Open Dagen. Gedurende deze 2 dagen vinden er in en om de offline-winkel van Bax-shop in Goes demo's en workshops plaats en is er een tweedehands markt voor muziek apparatuur. Het hele weekend draait natuurlijk om muziek en daarom kunnen bezoekers ook genieten van optredens van o.a. The Partysquad en Pep & Rash!

Demo's en workshops

Tijdens de Open Dagen van Bax-Shop.nl kunnen bezoekers diverse demonstraties van bekende merken uit de muziekindustrie bijwonen. Zo zijn o.a. de merken Pioneer, Novation, Auralex en Eve Audio aanwezig om diverse producten te demonstreren. Wil je een demo bijwonen? Schrijf je alvast in op de website van Bax-Shop!

Daarnaast is het bedrijf Emstudios gedurende de Open Dagen aanwezig voor een aantal gratis interactieve DJ/producer lessen. Daarnaast is de opvallende bus van Stichting Frequency aanwezig. Deze bus is ingericht met 8 DJ-stations waar beginnende DJ's en producers zich kunnen wagen aan de beginselen van het spinnen en scratchen! Natuurlijk speelt de winkel van Bax-Shop een centrale rol. Hier staan talloze producten opgesteld, klaar om bespeeld, beluisterd en bezichtigd te worden.

Tweedehands markt

Op het parkeerterrein tegenover de winkel van Bax-Shop komt een grote tent van 450 m2 te staan. Deze tent biedt plaats aan ongeveer 24 kramen die uitsluitend tweedehands muziekapparatuur mogen verkopen. Denk hierbij aan DJ-apparatuur, muziekinstrumenten en verlichting.

Optredens

De Open Dagen zijn niet compleet zonder muziek! Bax-Shop heeft daarom diverse bekende artiesten geboekt om op haar hoofdpodium een knallende show neer te zetten. Zo zijn er optredens van DJ Sandstorm, The Partysquad en Pep & Rash. Dit laatste DJ-duo is bekend van hun wereldhit Rumors! Zelf optreden? Bax-shop organiseert een DJ- en bandcontest. Stuur je mix of track naar Bax-Shop en maak kans om zelf te draaien/spelen tijdens de Open Dagen!

Bax-Shop.nl

Bax-shop.nl is een webwinkel met een ruime keuze aan professionele audio apparatuur. Bax-shop is daarom dé webshop voor de DJ, producer en muziekliefhebber! De (web)winkel uit Goes werd in 2003 opgericht door de broers Jochanan en Nathanael Bax. Voor deze tijd hielden zij zelf zich bezig met DJ-activiteiten en het verzorgen van drive-in shows.

Geplaatst op 7 mei 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Candy Dulfer (52)Nederlandse saxofonisteCandy Dulfer
  • Inge Diepman (58)Nederlandse radio- en tv-presentatriceInge Diepman
  • Thiemo de Bakker (33)Nederlandse tennisserThiemo de Bakker
  Verleden vandaag
  • Eerste emoticon gebruikt (1982)Computerwetenschapper Scott Fahlman gebruikt als eerste persoon een :-) emoticon op bulletinboard van zijn universiteit.Eerste emoticon gebruikt
  • 1e tekenfilm met geluid (1928)Walt Disney's Steamboat Willie wordt voor de eerste keer vertoond. Dit is de eerste tekenfilm met geluid.1e tekenfilm met geluid
  Spreuk van de dag

  Klaag niet over lawaai als het geluk bij je aanklopt.

  Website van de dag
  Kruidvat.nl screenshot
  Kruidvat.nlBestel eenvoudig en snel jouw favoriete artikelen. De volgende dag in huis!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven