Blog

Oprichter 1Dayfly kan dagaanbiedingen niet loslaten

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 5/12/2019

5
dec

Na een faillissement van 1DayFly gaat oprichter Roderick Voerman zich opnieuw richten op dagaanbiedingen met een overname van de website 6deals.

1Dayfly

In 2006 richtte Roderick Voerman de dagdeal-website 1DayFly op. Dankzij een flink dosis doorzettingsvermogen en een neusje voor goede deals groeide 1DayFly uit tot één van de grootste dagaanbieding-sites van Nederland.

Overnames

Dankzij financiële steun van investeerders kon 1DayFly extra hard groeien door de overname van concurrerende initiatieven. Zo werd in 2007 iOffer overgenomen. Een jaar later kocht Voerman concullega Hotbrandsz. Om zijn positie in de Duitse markt te versterken werd in 2011 Guut aangekocht en in 2014 kocht hij de dagaanbiedingen-site Waat? om nog meer vrouwen te bereiken.

Eendagsvliegen

Voerman is één van de pioniers op het gebied van dagaanbiedingen in Nederland. In al die jaren heeft de 48-jarige ondernemer veel 'eendagsvliegen' voorbij zien komen. De lijst met falende dag- en weekaanbiedingen is nog steeds groeiende.

Faillissement

Begin dit jaar viel helaas ook het doek voor 1DayFly. Door een gigantische tegenvaller met een leverancier was een faillissement onvermijdelijk. Dankzij een overname van het Belgische Outspot heeft de website een doorstart kunnen maken.

Dagaanbiedingen

Aanvankelijk wilde Voerman niks meer gaan doen met dagaanbiedingen, maar de geboren ondernemer realiseerde zich dat juist hij alles weet op het gebied van dagaanbiedingen.

Overname

Samen met een zakenpartner, die eerder investeerde in 1Dayfly, besloot Voerman de dagaanbiedingen-website 6deals over te nemen. Het bedrijfje neemt hij over van Symen Jansma en Dennis Klompalberts, de oprichters van online reisbureau Travelbird. Het overname-proces is nog niet volledig afgerond, maar bevindt zich in een vergevorderd stadium.

6deals

6deals biedt elke dag 6 nieuwe deals, maar Voerman vertelt aan RTL Z het helemaal anders te willen gaan aanpakken: "Ik liep al langer met plannen rond om het anders te doen. Innovatie is de sleutel. 6Deals moet echt dé nieuwe standaard van aanbiedingensites worden."

6deals vind je natuurlijk ook op JouwAanbieding.nl

Geplaatst op 5 december 2019

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lucia Rijker (54)Nederlandse boksster en filmactriceLucia Rijker
  • Alberto Contador (39)Spaanse wielrennerAlberto Contador
  • Richard Krajicek (50)Voormalige proftennisser. Won in 1996 Wimbledon.Richard Krajicek
  Verleden vandaag
  • Top 4000 op Radio 10 Gold (2005)De langste populariteitshitlijst ooit begon op deze dag met uitzenden. De marathon uitzending zou duren tot 24 december.Top 4000 op Radio 10 Gold
  • Aantreden regering na langste formatie (2011)In België treedt regering-Di Rupo aan, na een formatie van 541 dagen. Hiervoor kreeg België een Guinnes Book of Records vermelding.Aantreden regering na langste formatie
  Spreuk van de dag

  Als je naar het verleden kijkt, sta je met je rug naar de toekomst.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven