Blog

PostNL kampt met vertraging pakketten na Black Friday

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 29/11/2017

29
nov

PostNL heeft het moeilijk met het verwerken van de enorme hoeveelheden pakketten die tijdens het Black Friday weekend en in de aanloop naar Sinterklaas online zijn besteld. Er worden door de topdrukte ongeveer 50.000 pakketten met vertraging bezorgd. PostNL verwacht wel dat alle bestellingen van deze week voor het weekend binnen zijn.

Vertraging bij PostNL

Webinkels als Bol.com, Coolblue en Mediamarkt braken verkooprecords tijdens afgelopen editie van Black Friday en het Cyberweekend. Al deze pakketten moeten allemaal bezorgd worden, vaak door PostNL. De pakketbezorger heeft nu te maken met topdrukte en heeft moeite met het wegwerken van alle pakketten. Duizenden bestellingen worden vandaag met vertraging bezorgd. Het gaat om ongeveer 5% van alle pakketten die op een later tijdstip dan gepland worden afgeleverd bij de klant.

Gewoon erg druk!

De reden voor de vertraging bij PostNL is niet helemaal duidelijk, er is namelijk rekening gehouden met grote drukte. "Het is gewoon heel erg druk", zegt een woordvoerder van PostNL tegen RTL. De populariteit van Black Friday op 24 november en combinatie met online Sinterklaasaankopen zijn hoogstwaarschijnlijk wel de reden voor de onverwachte vertraing bij PostNL. De periode rond de feestdagen zorgt altijd voor extra druk; er moeten gemiddeld 1 miljoen pakketjes per dag bezorgd worden, terwijl dat er op een normale dag 575.000 zijn.

Geplaatst op 29 november 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Herman den Blijker (60)Nederlands top-chef en presentatorHerman den Blijker
  • Kim Kardashian (32)Amerikaanse televisiebekendheidKim Kardashian
  • Conny Mus (1950 - 2010)Nederlandse tv-journalistConny Mus
  Verleden vandaag
  • Televisierring voor VI (2011)Het tv-programma Voetbal International wint de Gouden Televizier-ring.Televisierring voor VI
  • 318 miljoen Candle in the Wind (1997)Elton John's versie van Candle in the Wind, gespeeld tijdens de begrafenis van Prinses Diana, is meer dan 318 miljoen keer verkocht.318 miljoen Candle in the Wind
  Spreuk van de dag

  Als je aarzelt, groeit je angst. Als je waagt, groeit je moed.

  Website van de dag
  iChica.nl screenshot
  iChica.nlDagelijks om 0.00 uur een super aanbieding voor vrouwen van A-merken. Daarvoor kun je terecht bij iChica.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven