Blog

PostNL levert bestellingen binnen 3 uur

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 22/3/2016

22
maa

PostNL gaat van start met ‘same day delivery’ in Amsterdam en Rotterdam. Inmiddels hebben meer dan 200 winkels zich aangemeld en kunnen klanten ervoor kiezen om een bestelling binnen 3 uur te laten bezorgen. PostNL wil de bezorgdienst zo snel mogelijk uitbreiden naar andere steden.

PostNL gaat bestellingen in Amsterdam en Rotterdam binnen 3 uur thuisbezorgen. Met Local Express kan je een bestelling binnen 3 uur of op een later moment naar keuze laten afleveren. De dienst wordt medemogelijk gemaakt door Valid Express, het koeriersbedrijf dat PostNL in 2012 overnam. Local Express is nu beschikbaar in Amsterdam en Rotterdam, maar andere steden volgen zo snel mogelijk.

Hoe werkt het?

Webwinkels die zijn aangemeld bij Local Express kunnen klanten de supersnelle levering van 3 uur aanbieden. Als een klant een bestelling plaatst kan hij voor Local Express kiezen als bezorgdienst. De winkel plaatst de bestelling op Localexpress.nl welke vrijwel direct wordt geaccepteerd door 1 van de koeriers. De klant kan de bestelling in real time volgen, terwijl de koerier de bestelling bij de winkel ophaalt en naar het gewenste adres brengt.

Aangesloten winkels

Meer dan 200 winkeliers in Amsterdam en Rotterdam hebben zich aangemeld bij Local Express. Op Localexpress.nl is te zien dat o.a. Media Markt Amsterdam Arena en de Condomerie van de dienst gebruik maken. Niet alleen bekende winkels in Amsterdam en Rotterdam doen mee aan de ‘same day delivery’. Ook minder bekende winkels en webshops zoals 290squaremeters, SPRDLX.nl en Usedproducts.nl bieden hun klanten de supersnelle verzendservice van PostNL aan.

Geplaatst op 22 maart 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Julio Iglesias (78)Spaans zangerJulio Iglesias
  • Bruce Springsteen (72)Amerikaans zanger en componistBruce Springsteen
  • Ray Charles (1930 - 2004)blinde Amerikaans zanger en pianistRay Charles
  Verleden vandaag
  • Ontdekking Neptunus (1846)De planeet Neptunus wordt ontdekt door een Franse en een Britse astronoom.Ontdekking Neptunus
  • Peron president (1973)Juan Peron wordt opnieuw president van Argentinie. Peron was de man van de beroemde Evita.Peron president
  Spreuk van de dag

  Ware luiheid is extra vroeg opstaan om langer te kunnen luieren.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven