Blog

Rituals naar westkust Verenigde Staten

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 14/5/2018

14
mei

Rituals opent deze week haar eerste winkel aan de Amerikaanse westkust. Raymond Cloosterman, die Rituals in 2000 oprichtte, liet eerder dit jaar weten meerdere Rituals vestigingen in Californië te willen openen. De eerste Rituals-winkel is te vinden in het Westfield UTC winkelcentrum in San Diego, vlak naast warenhuis Nordstrom.

Rituals in Californië

Rituals breidt het aantal winkels in het buitenland uit. Deze week wordt de eerste winkel van de Nederlandse cosmeticaketen geopend aan de Amerikaanse westkust, in een winkelcentrum in San Diego om precies te zijn. Rituals is op dit moment ook al te vinden in New York, waar 11 vestigingen in de winkelstraten te vinden zijn. De opening volgt na de aankondiging van Rituals oprichter Raymond Cloosterman, die dit voorjaar aankondigde 10 winkels in Californië te willen openen. "We spannen ons dit jaar nadrukkelijk in om een voetafdruk te creëren in de Verenigde Staten", aldus Cloosterman. Hoeveel winkels er uiteindelijk in de Verenigde Staten moeten komen is niet bekend, maar volgens de geruchten worden het er minimaal 100 in de aankomende 5 jaar.


De oorsprong van Rituals

Cosmeticaketen Rituals werd opgericht in 2000. In zijn oude functie als marketingdirecteur bij Unilever mocht hij op tournee in het buitenland, indrukken opdoen voor nieuwe producten. Na bezoeken aan de tempels in India, badhuizen in Turkije en boetieks in New York en Parijs kwam daar een compleet uitgewerkt businessplan uit rollen. Hij vond dat plan zo goed, dat hij het zelf buiten Unilver wilde realiseren. De rest is geschiedenis; de cosmeticaketen is inmiddels in Nederland en ver daarbuiten een groot succes.

Producten

Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen creëerde het merk een omvangrijke collectie luxe én betaalbare home & body-producten. Rituals wil je leven graag verrijken met unieke signatuurgeuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld. Rituals hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. De keten verbetert voortdurend haar producten om ervoor te zorgen dat ze nog beter en duurzamer zijn voor mens, milieu en de wereld om ons heen.

Geplaatst op 14 mei 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lucia Rijker (55)Nederlandse boksster en filmactriceLucia Rijker
  • Alberto Contador (40)Spaanse wielrennerAlberto Contador
  • Richard Krajicek (51)Voormalige proftennisser. Won in 1996 Wimbledon.Richard Krajicek
  Verleden vandaag
  • Top 4000 op Radio 10 Gold (2005)De langste populariteitshitlijst ooit begon op deze dag met uitzenden. De marathon uitzending zou duren tot 24 december.Top 4000 op Radio 10 Gold
  • Aantreden regering na langste formatie (2011)In België treedt regering-Di Rupo aan, na een formatie van 541 dagen. Hiervoor kreeg België een Guinnes Book of Records vermelding.Aantreden regering na langste formatie
  Spreuk van de dag

  Als je naar het verleden kijkt, sta je met je rug naar de toekomst.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven