Blog

Sanitairwinkel.nl komt met dagaanbieding

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Klaas
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 23/6/2016

23
jun

De grootste online sanitairwinkel van de Benelux duikt in de wereld van de dagaanbiedingen. Vanaf nu vind je dagelijks ook de scherpste deal van Sanitairwinkel op JouwAanbieding.

Sanitairwinkel.nl screenshot

110.000 artikelen

Met zo'n 110.000 verschillende artikelen biedt Sanitairwinkel.nl het grootste assortiment voor badkamer en toilet. Zoek je een nieuwe douchekop, een radiator of is je wastafel aan vervanging toe? Via e uitgebreide filtermogelijkheden op Sanitairwinkel.nl baan je je eenvoudig een weg door het gigantische aanbod.

Service

De persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij Sanitairwinkel.nl. Deskundig advies is via mail, telefoon of de contactpagina altijd dichtbij. Uitgangspunt hierbij is dat je één vast aanspreekpunt houdt, van advies tot levering.

Sanitairwinkel.nl showroom

Showrooms

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer of toilet is uiteraard geen eenvoudige klus. Met de overzichtelijke webshop van Sanitairwinkel.nl en het advies van de medewerkers wordt het echter een leuke klus. En wil je toch graag alles in het echt zien? Met 3 showrooms in Amsterdam, Rotterdam en Rosmalen is ook dat mogelijk!

Geplaatst op 23 juni 2016

Delen via:

Klaas

Over Klaas

De technische man van JouwAanbieding die zijn hand niet omdraait voor een stukje code. Sinds de start is Klaas verantwoordelijk voor de techniek van het dagaanbiedingen overzicht. Ook voor andere taken draait deze alleskunner zijn hand niet om. Klaas heeft een neusje voor de beste tech deals.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Mariah Carey (53)Amerikaanse popzangeresMariah Carey
  • Fergie (48)Amerikaanse zangeres, bekend als leadzangeres van 'The Black Eyed Peas'Fergie
  • Quentin Tarantino (60)Amerikaanse filmregisseurQuentin Tarantino
  Verleden vandaag
  • De Kuip in gebruik (1937)In Rotterdam wordt het stadion van voetbalclub Feijenoord, De Kuip, officieel in gebruik genomen.De Kuip in gebruik
  • Fitna geintroduceerd (2008)Geert Wilders brengt zijn omstreden anti-Koranfilm Fitna uit op het internet.Fitna geintroduceerd
  Spreuk van de dag

  Voorkom een kater, blijf dronken.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven