Blog

Scoor de beste deals met Cyber Monday

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Moniek
Categorie: Besparen
Geplaatst op: 30/11/2015

30
nov

Het kerstinkopen seizoen is geopend! Afgelopen vrijdag werd het startsein gegeven met Black Friday en vandaag knallen webshops met hoge kortingen omdat het Cyber Monday is. Beide dagen zijn echte tradities in Amerika en een paar jaar geleden overgewaaid naar Nederland. Steeds meer webwinkels doen mee aan Cyber Monday waardoor jij nog meer keuze hebt om mooie deals te scoren!

Amerikaanse traditie

Ongeveer 10 jaar geleden is Cyber Monday in Amerika ontstaan. Amerikanen deden de maandag na Black Friday massaal online kerstinkopen achter de computer op het werk omdat er op het werk vaker beter en sneller internet aanwezig was. Webshops speelden daarop in met hoge kortingen op veel producten. Aangezien nu bijna heel de Amerikaanse bevolking goed werkend internet heeft is het even na middernacht het drukst op de webshops. Het voordeel van Cyber Monday is geen lange wachtrijen en drukke winkels, want aanbiedingen op deze dag zijn alleen online verkrijgbaar.

Cyber Monday in Nederland

Ongeveer 3 jaar geleden is Cyber Monday overgewaaid naar Nederland. Ieder jaar wordt Cyber Monday steeds iets bekender bij consumenten en doen ook meer webwinkels mee. In tegenstelling tot Amerika waar vooral veel kortingen worden gegeven op kleding en speelgoed, bieden de webwinkels in Nederland voornamelijk kortingen aan op elektronica. Deelnemende webwinkels zijn dit jaar o.a. Bol.com, BCC, Intertoys, Christine le Duc, PrintThings, Marks&Spencer, Webprint en nog vele anderen! Naar verwachting wordt er dit weekend, van afgelopen donderdag tot vandaag, een omzet gehaald van ongeveer 100 miljoen euro. Niks in vergelijking met Amerika waar vorig jaar 3 miljard dollar werd omgezet!

Geplaatst op 30 november 2015

Delen via:

Moniek

Over Moniek

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Raymond van Barneveld (57)Nederlandse darterRaymond van Barneveld
  • Yuri van Gelder (41)Nederlandse turnerYuri van Gelder
  • Carmen Electra (54)Amerikaans actriceCarmen Electra
  Verleden vandaag
  • Swiebertje op televisie (1955)De eerste aflevering van Swiebertje is te zien op de Nederlandse televisie.Swiebertje op televisie
  • Amsterdam hoofdstad (1808)Amsterdam wordt tot hoofdstad van Nederland uitgeroepen.Amsterdam hoofdstad
  Spreuk van de dag

  De wind kun je niet veranderen, wel de stand van je zeilen.

  Website van de dag
  eBay.com screenshot
  eBay.comEen online handelsplaats die wereldwijd bekend is. Kopers en verkopers kunnen hier vrijwel alles verhandelen.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven