Blog

Social Deal wint Loden Radioleeuw 2019

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 8/12/2019

8
dec

Dagaanbieding-website Social Deal heeft de Loden Radioleeuw voor het irritanste radiospotje gewonnen. Dit werd zaterdag bekendgemaakt in het Radio 1-programma Radio Radar.

Social Deal

De reclame van Social Deal zou volgens luisteraars té overdreven en té schreeuwerig zijn. Daarnaast ergeren meerdere mensen zich over de toon waarop de woorden "Schat, je weet tóch?!" worden uitgesproken. In totaal brachten 6727 mensen hun stem uit en 38 procent ging naar Social Deal.

Reactie

Rens van den Berg, directeur van Social Deal, zei verrast te zijn door de verkiezing. "We hadden het niet verwacht, de reclame heeft volgens ons onderzoek een hoge likability", aldus Van den Berg.

Winnaars

De tweede prijs ging naar reisorganisatie NRV en op de derde plek eindigde de radioreclame van Kruidvat, met name dankzij de irritante stem van actrice Hadewych Minis. Vorig jaar was de radio-reclame van Eyelove met René Froger in de hoofdrol de grote winnaar.

Loden Leeuw

De prijzen voor de Loden Radioleeuw werden uitgereikt door Radio 1-programma Radio Radar. Eerder deze week reikte het tv-programma Radar de Loden Leeuw voor de irritantste televisiereclame uit. De reclame van Haribo werd uitgeroepen tot meest irritante tv-commercial. Marijke van Helwegen won de Loden Leeuw voor de irritantste mediapersoonlijkheid, vanwege haar optreden in een reclame voor SecuStrip.

Geplaatst op 8 december 2019

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Peter Timofeeff (73)Nederlandse meteoroloog.Peter Timofeeff
  • Marc Overmars (50)Nederlandse voetballerMarc Overmars
  • Elle Macpherson (59)Australisch fotomodel, bijgenaamd 'The Body'.Elle Macpherson
  Verleden vandaag
  • Lenny Kuhr wint Eurovisiesongfestival (1969)Lenny Kuhr wint met het liedje: ''De Troubadour'' het Eurovisiesongfestival in Madrid.Lenny Kuhr wint Eurovisiesongfestival
  • Beatrix helpt Leger des Heils (1965)Een vermomde kroonprinses Beatrix trekt met het Leger des Heils door de binnenstad van Amsterdam.Beatrix helpt Leger des Heils
  Spreuk van de dag

  Een boer is een scheet, die de weg naar de reet niet weet.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven