Blog

Succes Coolblue zorgt voor 1.000 extra banen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 16/1/2016

16
jan

Coolblue heeft voor 2016 ruim 1.000 extra banen beschikbaar. De webwinkel gaat het komende jaar nieuwe fysieke winkels openen en hiervoor zijn nieuwe Coolblue’ers nodig. Deze vooruitgang heeft Coolblue te danken aan de omzet van €555 miljoen euro die in 2015 gerealiseerd is.

Coolblue heeft de mogelijkheid om 1.000 extra werknemers aan te nemen. Na een omzet van €555 miljoen euro in 2015 heeft Coolblue plannen om te groeien in het aantal nieuwe fysieke winkels. De webwinkel heeft een groei doorgemaakt van 54% ten opzichte van 2014. De stijging komt met name doordat Coolblue veel nieuwe klanten wist te bereiken en bestaande klanten vaker terugkwamen.

Fysieke winkels

Na de opening van het nieuwe magazijn in Tilburg kon het bedrijf het assortiment fors uitbreiden. Dit leidde er mede toe dat Coolblue in 2015 meer dan 578 nieuwe banen beschikbaar stelde. De retailer verwacht dit jaar meer dan 1.000 nieuwe Coolblue’ers aan te kunnen nemen, omdat ze van plan zijn om nieuwe fysieke winkels te openen. Het magazijn in Tilburg komt dan goed van pas, want die zal dienen als leverancier aan de winkels. Waar de fysieke winkels worden geopend is nog niet bekend. Er zijn al Coolblue-winkels in Amsterdam, Eindhoeven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Geplaatst op 16 januari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • George W. Bush (76)43ste president van de VSGeorge W. Bush
  • Sylvester Stallone (76)Amerikaanse acteurSylvester Stallone
  • Gordon (54)Nederlands zanger en presentatorGordon
  Verleden vandaag
  • Anne Frank duikt onder (1942)Anne Frank en haar familie duiken onder in het Achterhuis.Anne Frank duikt onder
  • Vaccin hondsdolheid (1885)Scheikundige Louis Pasteur test zijn vaccin tegen hondsdolheid voor de eerste keer.Vaccin hondsdolheid
  Spreuk van de dag

  Het verschil tussen een dief en een kleptomaan kan me gestolen worden.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven