Blog

Tom Coronel viert 12,5 jarig bestaan

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 28/9/2017

28
sep

Van 18 september tot en met 1 oktober 2017 viert Tom Coronel feest vanwege het 12,5 jarig bestaan van Televisiewinkel.nl, voorheen bekend als Plasma-Discounter.nl.

Tom Coronel

Mede-oprichter en eigenaar Tom Coronel staat bij velen in het geheugen gegrift als een bekende Nederlandse autocoureur. Sinds 1990 neemt hij deel aan internationale races in verschillende klassen. Zijn grootste succes behaalde Coronel door in 1997 het Japanse Formule 3 kampioenschap te winnen en de International Masters of Formula 3. In 2009 reed Tom samen met zijn broer Tim de Dakar-rally in Argentinië en Chili.

TV

Tom is ook regelmatig te zien als auto expert in diverse televisieprogramma's en was hij vanaf 2012 jurylid bij 'De slechtste chauffeur van Nederland'. Mocht je Tom nog steeds niet kennen dan ken je hem wellicht van de commercials van All Secure. Samen met zijn broer Tim schittert hij in de grappige televisie- en radiocommercials ter promotie van de verzekeringen van AllSecure. Ook werd hij door Tim met hulp van Frans Bauer in het programma Bananasplit voor de gek gehouden met een onvergetelijke grap.

Coronel Dakar Experiences

Alsof dat niet genoeg is organiseert deze duizendpoot samen met zijn broer regelmatig de Coronel Dakar Experiences op talloze nationale en internationale locaties. Tijdens zo'n evenement wordt een locatie omgedoopt tot een walhalla voor snelheidsduivels dat garant staat voor een actief en sportief dagje uit voor jong en oud.

E-Commerce

Naast zijn sport- en tv-carrière is Tom ook in de zakenwereld actief. Zo is hij mede-eigenaar van een kartbaan in Huizen (Noord-Holland) en is hij mede-eigenaar van Create2Fit Webshops en hiermee verantwoordelijk voor webshops als Televisiewinkel.nl (voorheem Plasma-Discounter), Koffie-Discounter.nl, Sneeuwkettingen.com en Barbecueshop.nl. In 2011 werd zijn zakelijk succes bekroond met titel 'E-Commerce man van 2011'.

12,5 jaar

Tijdens "Tom's Feestje" viert Coronel het 12,5 jarig bestaan van zijn televisie-webwinkel. Jij viert dit feest mee van 18 september t/m 1 oktober met hoge kortingen op Televisiewinkel.nl.

Geplaatst op 28 september 2017

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Herman den Blijker (60)Nederlands top-chef en presentatorHerman den Blijker
  • Kim Kardashian (32)Amerikaanse televisiebekendheidKim Kardashian
  • Conny Mus (1950 - 2010)Nederlandse tv-journalistConny Mus
  Verleden vandaag
  • Televisierring voor VI (2011)Het tv-programma Voetbal International wint de Gouden Televizier-ring.Televisierring voor VI
  • 318 miljoen Candle in the Wind (1997)Elton John's versie van Candle in the Wind, gespeeld tijdens de begrafenis van Prinses Diana, is meer dan 318 miljoen keer verkocht.318 miljoen Candle in the Wind
  Spreuk van de dag

  Als je aarzelt, groeit je angst. Als je waagt, groeit je moed.

  Website van de dag
  iChica.nl screenshot
  iChica.nlDagelijks om 0.00 uur een super aanbieding voor vrouwen van A-merken. Daarvoor kun je terecht bij iChica.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven