Blog

Tweedekansjes van Coolblue

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 12/2/2016

12
feb

Coolblue gaat geretourneerde producten met korting verkopen op haar eigen website. Eerder bood Coolblue deze producten via Marktplaats.nl of 2dehands.be aan, maar nu worden ze op Coolblue.nl gepresenteerd als Tweedekansjes.

Iedereen verdient een tweede kans, dus ook producten! Dat vindt Coolblue in ieder geval. Vanaf nu biedt de webwinkel geretourneerde producten aan als tweedekansjes op haar eigen website. De geretourneerde producten zijn duidelijk herkenbaar door de productstatus die onder de titel van het product wordt weergegeven.

Productstatus

Wanneer een klant een product terugstuurt omdat de aankoop niet naar wens is, controleert Coolblue de staat van het product. Op basis van de kwaliteit van het teruggestuurde product wordt er een nieuwe prijs aan gegeven. Er zijn 3 statussen waar Coolblue mee werkt: nieuw, lichte gebruikssporen en zichtbaar beschadigd. Het tweedekansje is na de controle klaar om weer te verschijnen in de webwinkel met de juiste status en prijs. De controle wordt zorgvuldig uitgevoerd zodat Coolblue zeker weet dat het product het echt doet en nog zonder problemen te gebruiken is.

Tweedekansje

Net zoals producten uit het normale assortiment worden tweedekansjes gratis verstuurd en de volgende dag thuis geleverd als je voor middernacht bestelt. Ook zitten er op veel van deze producten gewoon garantie! De garantie is standaard 12 of 24 maanden, afhankelijk van de staat van het product. Witgoed wordt zoals gewoonlijk gratis aangesloten en tegen betaling ingebouwd. Er veranderd dus niets aan de service van Coolblue! Het enige wat anders is, is dat je een product koopt dat door iemand anders is teruggestuurd.

Marktplaats

De tweedekansjes vind je nu dus in de webwinkel van Coolblue met een kortingsprijs en een kwaliteitsstatus. Eerder toonde Coolblue geretourneerde producten via Marktplaats.nl of 2dehands.be. Wanneer je het product wilde kopen werd je doorverwezen naar de website. Marktplaats en 2ehands.be tonen ongeveer 3.584 items die nu du ook op Coolblue.nl terug te vinden zijn.

Geplaatst op 12 februari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Nicole Richie (40)Amerikaanse realitysoap-ster en actriceNicole Richie
  • Bill Murray (71)Amerikaans acteurBill Murray
  • Stephen King (74)Amerikaans schrijverStephen King
  Verleden vandaag
  • Openstelling Google+ (2011)Het sociaal mediaplatform Google+ wordt na een testperiode voor iedereen opengesteld.Openstelling Google+
  • Start bouw Burj Khalifa (2004)In Dubai start men met de bouw van Burj Khalifa, een wolkenkrabber met een lengte van maar liefst 828 meter.Start bouw Burj Khalifa
  Spreuk van de dag

  Vandaag komt maar 1 keer, want morgen is vandaag al niet meer.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven