Blog

V&D keert terug als webshop

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 10/6/2016

10
jun

De naam V&D gaat toch niet helemaal verdwijnen. Retail Ventures gaat het merk V&D namelijk nieuw leven inblazen, te beginnen met een doorstart van de webwinkel. Samenwerkingsverband Retail Ventures heeft alle merkrechten, domeinnamen en ander intellectueel eigendom van V&D overgenomen na het faillissement eerder dit jaar.

Herstart webwinkel V&D

Het is binnenkort weer mogelijk om online te shoppen in de de webwinkel van V&D. Retail Ventures gaat V&D stapje voor stapje opbouwen nadat ze o.a. de merknamen V&D, Schoolcampcus en Prijzencirus hebben overgenomen. Het is niet bekend hoeveel hiervoor is betaald. Met de doorstart van de webwinkel gaat de V&D als warenhuis o.a. de doorstart aan met het Canadese Hudson's Bay, wat eerder aankondigde binnen 2 jaar circa 20 winkels in Nederland te openen.

Retail Ventures samenwerking

Na het officiële faillisement van V&D ging Roland Kahn, de man achter o.a. CoolCat en America Today, de overnamestrijd aan met Canadese Hudon's Bay om alle activiteiten van V&D over te nemen. Het bleef echter alleen bij het overnemen van merkrechten en domeinnamen. Kahn gaat nu onder de naam Retail Ventures een opmerkelijke samenwerking aan met Jacco Scheffers (eveneens Coolinvestments) en Ronald van Zetten, out-topman van HEMA. Laatsgenoemde gaat de herstart van V&D als webwinkel begeleiden. "We zijn vol plannen om V&D weer een sterk en gezond merk van alle Nederlandse consumenten te maken", licht van Zetten toe. 'In eerste instantie online, maar op termijn wellicht ook weer in het Nederlandse straatbeeld.'

Wanneer de nieuwe webwinkel van V&D online gaat is nog niet bekend. Uiteraard houden wij je op de hoogte!

Geplaatst op 10 juni 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Steven Gerrard (40)Engels nationaal voetballerSteven Gerrard
  • Big L (1974 - 1999)Amerikaanse rapperBig L
  • Everon Jackson Hooi (38)Antilliaans-Nederlandse acteur, bekend van GTSTEveron Jackson Hooi
  Verleden vandaag
  • Verdwijning Natalee Holloway (2005)De Amerikaanse studente Natalee Holloway verdwijnt op Aruba. Joran van der Sloot is hoofdverdachte.Verdwijning Natalee Holloway
  • Debuut Van Hanegem (1968)Voetballer Willem van Hanegem maakt zijn debuut in het Nederlands elftal tijdens een vriendschappelijke interland tegen Schotland.Debuut Van Hanegem
  Spreuk van de dag

  Wie zichzelf kent, veroordeelt niemand.

  Website van de dag
  Waarbenjij.nu screenshot
  Waarbenjij.nuHoud via een blog het thuisfront op de hoogte van al je ervaringen terwijl jij de wereld over reist!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven