Blog

VD.nl is feestelijk vernieuwd

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 6/11/2015

6
nov

De grootste warenhuis van Nederland is feestelijk vernieuwd. V&D heeft haar klanten blij verrast met een gloed nieuwe website. Dit is nog niet alles! De winkel heeft haar website zo aangepast dat hij nu ook beschikbaar is voor smartphones.

Onderzoek

V&D is vernieuwd en dat is duidelijk te zien. Het design is moderner en maakt gebruik van grotere afbeeldingen. Het geheel ziet er leuk en vrolijk uit, maar daar ging nog wel wat werk aan vooraf. Voordat de nieuwe website online kwam is er uitgebreid onderzoek gedaan. V&D had namelijk de visie om met het nieuwe design beter in te spelen op de behoeftes van haar klanten. Uit dit onderzoek bleek niet alleen dat het design van de website een update nodig had, maar ook het beheer ervan.

Look & feel

De nieuwe website van V&D is volledig klantgericht. Volgens Ken Fontijn, Director E-commerce van V&D, is er vooral ingespeeld op de klantbehoefte van een frissere look & feel met meer inspiratie, grotere afbeeldingen en uitgebreidere productinformatie die nu aan het begin van het oriëntatieproces van de bezoeker wordt getoond. De nieuwe website is gemaakt vanuit de gedachte om online op de smartphone te winkelen. Met een strak responsieve design komt men de mobiele bezoeker op mobiel of tablet perfect tegemoet.

Aanbiedingen en gratis verzending

Om de vernieuwde website van V&D feestelijk in te luiden heeft het warenhuis speciale aanbiedingen én wordt je bestelling GRATIS thuisbezorgd. Op de website vind je nu leuke kortingen die hoog op kunnen lopen. Er zijn kortingsacties voor schoenen, dekbedovertrekken, portemonnees, jurkjes en nog veel meer. Het chique merk Mart Visser maakt het feest compleet met een mooie elegante herfstcollectie. Om al deze leuke aanbiedingen met mooie kortingen te verzilveren gebruik je bij het bestellen de kortingscode: VDNIEUW

Geplaatst op 6 november 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Mariah Carey (54)Amerikaanse popzangeresMariah Carey
    • Fergie (49)Amerikaanse zangeres, bekend als leadzangeres van 'The Black Eyed Peas'Fergie
    • Quentin Tarantino (61)Amerikaanse filmregisseurQuentin Tarantino
    Verleden vandaag
    • De Kuip in gebruik (1937)In Rotterdam wordt het stadion van voetbalclub Feijenoord, De Kuip, officieel in gebruik genomen.De Kuip in gebruik
    • Fitna geintroduceerd (2008)Geert Wilders brengt zijn omstreden anti-Koranfilm Fitna uit op het internet.Fitna geintroduceerd
    Spreuk van de dag

    Voorkom een kater, blijf dronken.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven