Blog

Vente-privee.com; minder retouren dankzij SpinMe

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 6/3/2016

6
maa

Vente-privee.com heeft minder te maken met retourzendingen dankzij SpinMe. SpinMe maakt het voor webshops mogelijk om afbeeldingen met een 360 graden functie weer te geven. De functie komt voornamelijk van pas bij schoenen en kleding en zorgt ervoor dat je zekerder bent van je aankoop.

Vente-privee.com is blij met de samenwerking met SpinMe, aanbieder in beeldoplossingen. De Franse pionier in flash sales is al jaren een tevreden klant van SpinMe. Door 360-graden afbeeldingen heeft Vente-privee.com namelijk haar retourpercentage kunnen verlagen naar 5%. De beelden van SpinMe bieden een vernieuwende manier van online shoppen waar een grote vraag naar is.

360-graden

SpinMe maakt het voor bezoekers van verschillende websites mogelijk om producten in de webshop nog beter te bekijken. Je kan namelijk een product 360 graden draaien waardoor je meer ziet dan bij een normale afbeelding. Door deze realistische ervaring is het net of je het product al echt in huis hebt en aan het bekijken bent. Het resultaat van de 360 graden functie is dat je weet wat je koopt. Je hebt een beter beeld van het product waardoor de kans kleiner is dat je het terugstuurt.

Schoenen en kleding

Het bekijken van producten in 360-graden is nog niet overal mogelijk, maar het is zeker een toevoeging aan een webshop. De functie komt vaker voor bij schoenen en kleding dan bij elektronica maar kan daar ook zeker gebruikt worden. Een ander leuk voorbeeld is Nelly.com. Nelly maakt gebruik van de Catwalk functie waarbij je bijvoorbeeld een door jou gekozen jurkje op de catwalk ziet verschijnen en van alle kanten kan bekijken.

Geplaatst op 6 maart 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • David Copperfield (65)Amerikaanse illusionist en goochelaarDavid Copperfield
  • Rob Kamphues (61)Nederlandse presentatorRob Kamphues
  • Jennifer Tilly (63)Amerikaans actrice en pokerspelerJennifer Tilly
  Verleden vandaag
  • 1e nationale Burendag (2006)Op initiatief van Douwe Egberts werd voor het eerst de Burendag in Nederland gevierd. Sinds 2008 werkt het Oranje Fonds ook mee.1e nationale Burendag
  • Uitzonderlijk huwelijk (1990)In New York vindt een heel speciaal huwelijk plaats. De 101-jarige Sam Ackerman trouwt met zijn 95-jarige geliefde, Eva.Uitzonderlijk huwelijk
  Spreuk van de dag

  Niets is blijvend, alleen de verandering.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven