Blog

Vergelijk.nl gaat actuelere prijzen tonen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Besparen
Geplaatst op: 26/10/2015

26
okt

Vergelijk.nl gaat vanaf deze week ieder uur de prijzen van webwinkels ophalen voor vertoning op de website. Dit jaar kreeg de website al een nieuw jasje en voegde er informatie van winkels aan toe. Het vergelijken van onze online producten wordt op deze manier nog makkelijker!

Ieder uur

Vergelijk.nl gaat vanaf deze week ieder uur de prijzen van webwinkels ophalen voor vertoning op de website. Tot vorige week haalde Vergelijk.nl de prijsinformatie van de aangesloten webwinkels 1 keer per dag op. Nu wordt dat veranderd naar 1 keer per uur. Dit is een groot verschil! De website heeft dit besloten omdat winkels heel actief spelen met de verkoopprijzen. ‘De consumenten moeten bij ons de prijzen zien die ook op de site van de winkels staan’, licht manager Patrick Coopmans van Vergelijk.nl toe.

Vernieuwde website

Vergelijk.nl kreeg begin dit jaar een nieuwe website en voegde daarna informatie over offline winkels toe. Vergelijk.nl wil de beste vergelijker zijn en dat leidt ertoe dat de website 2 thema’s nog beter gaat uitlichten. Fashion en elektronica worden duidelijker naar voren gebracht op de website en de vergelijkingssite gaat de 2 thema’s naar een klantvriendelijker niveau verhogen.

Vergelijk.nl

Ben Kerkhof is de oprichter van Vergelijk.nl. In 1999 stond de 1e product- en prijsvergelijkingssite in Nederland online. Op de website kan je ruim 4 miljoen producten met elkaar vergelijken en de meningen en adviezen van duizenden andere consumenten over producten en winkels lezen. Door de klant inzicht te geven in de verschillen tussen producten, prijzen en winkels hoopt Vergelijk.nl het makkelijker voor de klant te maken om een aankoopbeslissing te nemen.

Geplaatst op 26 oktober 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Wim Sonneveld (1917 - 1974)Nederlandse cabaretierWim Sonneveld
  • Fabien Barthez (51)Franse oud-doelmanFabien Barthez
  • Ray Slijngaard (51)Nederlandse rapper (2 Unlimited)Ray Slijngaard
  Verleden vandaag
  • Beatrix en Claus verloven zich (1965)Prinses Beatrix verlooft zich met de Duitse diplomaat Claus van Amsberg. In maart een jaar later trouwen zij.Beatrix en Claus verloven zich
  • 1e satelliet telefoongesprek (1965)Amerika en Europa houden het eerste commerciele telefoongesprek via een kunstmaan, ofwel satelliet.1e satelliet telefoongesprek
  Spreuk van de dag

  Een ICTer die zijn griepvirus verspreid, is nooit grappig.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven