Blog

Vermelding webshop nu duidelijk op bankafschrift

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 31/5/2019

31
mei

Voor veel mensen herkenbaar: een iDeal-betaling aan Mollie Payments, maar voor welke webshop ook alweer? De betaaldienst kondigt aan dat de naam van een webwinkel nu duidelijk vermeld staat bij een betaling die gedaan is via Mollie.


Mollie is samen met Rabobank verantwoordelijk voor vijftig procent van de betalingen via webshops in Nederland. Eerder kreeg een consument alleen de naam 'Stichting Mollie Payments' te zien in zijn afschrift. Dat zorgde voor verwarring. Dit verandert nu in de naam van de webshop gevolgd door 'by Mollie'.

Zichtbaarheid webshops

Veel consumenten denken in eerste instantie dat er iets niet klopt, zodra ze een onbekende naam op hun bankafschrift zien. Een duidelijke tenaamstelling voorkomt dit volgens Mollie, omdat de consument direct ziet waar hij een bestelling geplaatst heeft. Bovendien is het belangrijk voor de zichtbaarheid van de webwinkel. De naam op een transactie is dan ook een belangrijk stuk profilering voor de ondernemer, aldus Mollie in een verklaring.

Rabobank zorgde er begin dit jaar al voor dat de winkelnaam direct getoond zou worden op de bankafschrijving bij een online aankoop. Dat deed de bank als reactie op het Meldpunt 'Onbegrijpelijke namen op bankafschriften' van de Consumentenbond. 

Geplaatst op 31 mei 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Tom Boonen (39)Belgisch wielrennerTom Boonen
  • Susan Visser (54)Nederlandse actriceSusan Visser
  • Stanley Menzo (56)Nederlands voetbaltrainer en ex-profvoetbalkeeper.Stanley Menzo
  Verleden vandaag
  • Opening 1e Free Record Shop (1971)Vandaag opende Hans Breukhoven zijn 1e filiaal van Free Record Shop in Schiedam.Opening 1e Free Record Shop
  • Opening CS Amsterdam (1889)Het Centraal Station in Amsterdam wordt geopend. Het station is ontworpen door Pierre Cuypers.Opening CS Amsterdam
  Spreuk van de dag

  Tijdens het vissen je vriendin aan de lijn hebben, is dubbel werk.

  Website van de dag
  Klm.nl screenshot
  Klm.nlAlle informatie over reizen met KLM. Boek een vlucht en check alvast in online!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven