Blog

Verwacht: 67 procent meer omzet op Amazon Prime Day

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 17/7/2018

17
jul

Amazon.com kan rekenen op een omzetstijging van 67 procent tijdens de Amazon Prime dagen, zo denkt Internet Retailer. Het event van ’s werelds grootste e-tailer start op 16 juli en duurt 36 uur.

Amazon Prime Day

Internet Retailer verwacht een omzet van ruim 4 miljard dollar wereldwijd tijdens Amazons Prime Day, de zomerse tegenhanger van Black Friday. De verwachte stijging van 67 procent heeft vooral te maken met de lengte van het event; 6 uur langer dan de drie vorige edities.

Korting

De kortingen lopen op tot gemiddeld 70 procent op onder meer Amazon producten, tech, TV, audio en keukenwaren. Daarnaast krijgen leden 10 procent korting bij het in 2017 overgenomen Whole Foods en worden er nieuwe landen aan de sale toegevoegd. Zo profiteren ook Prime-leden in Nederland van kortingen. In totaal doen 17 landen mee aan Prime Day.

Lidmaatschap

Vierde reden voor de verwachte omzetstijging is dat er dit jaar meer Prime-leden zijn bijgekomen. Eerder dit jaar kondigde Amazon haar 100 miljoenste lid aan. Met een lidmaatschap – waarvoor je in de Verenigde Staten jaarlijks 119 dollar betaalt – profiteer je onder andere van gratis verzending, toegang tot muziekstreaming en gratis films. In Nederland bestaat het aanbod enkel uit boeken en films. Ben je geen lid en wil je profiteren van Prime Day, dan kun je je inschrijven voor een gratis proefmaand.

Beter dan Black Friday

Net als op Black Friday is de jacht op de beste deals al geopend. De aanbiedingen zijn namelijk beter dan die op Black Friday ontdekte Forbes Magazine. 76 procent van de prijzen waren in 2017 lager en 5,8 procent gelijk aan de zwarte dag na Thanksgiving.

Prime Day

Prime Day is inmiddels van start gegaan bij Amazon.com. Tijdens de eerste uren hadden Amazon's servers problemen met drukte en was het totaal niet mogelijk voor klanten om producten te bestellen.

Geplaatst op 17 juli 2018

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Nicolette Kluijver (39)Nederlands presentatrice en modelNicolette Kluijver
  • Silvio Berlusconi (1936 - 2023)Oud Italiaanse premierSilvio Berlusconi
  • Wim Kok (1938 - 2018)Nederlandse politicusWim Kok
  Verleden vandaag
  • 1e uitzending Fabeltjeskrant (1968)Het kinderprogramma de Fabeltjeskrant wordt voor het eerst uitgezonden op de Nederlandse televisie.1e uitzending Fabeltjeskrant
  • Wereldtop voor Kinderen (1990)In New York wordt een Wereldtop voor kinderen geopend, georganiseerd door de Verenigde Naties.Wereldtop voor Kinderen
  Spreuk van de dag

  Veel mensen verlangen naar een toekomst zoals vroeger.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven