Blog

Virtueel rondlopen in Media Markt-winkel

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 26/2/2016

26
feb

Vanaf nu kan je virtueel rondlopen in de Media Markt. De winkelgigant heeft de winkel in Amsterdam Arena online beschikbaar gesteld. Wanneer je in de virtuele winkel rondkijkt kun je op tags klikken. De tags verwijzen je door naar de webwinkel waar je het product van je keuze kan bekijken en/of bestellen.

Media Markt introduceert een virtuele winkel. Consumenten kunnen een rondje langs de schappen maken zonder fysiek in de winkel aanwezig te zijn. De virtuele winkel is een replica van de Media Markt Amsterdam Arena. Doordat je op dezelfde manier als bij Google Street View door de winkel heen loopt, ziet het er ook echt realistisch uit.

Vituele winkel

Wanneer consumenten de virtuele winkel bezoeken kan er genavigeerd worden door op vervolgpijlen te klikken. In totaal zijn er 5 punten vanuit waar de winkel bekeken kan worden. Dit zijn voornamelijk ruimere plekken in de Media Markt zodat er genoeg ruimte is voor ‘tags’. Tags zijn prijskaartjes die geplaatst zijn op producten. Wanneer je op een tag klikt wordt je doorverwezen naar de webshop. Je kan het product daar beter bekijken en eventueel kopen. Momenteel zijn de tags alleen bevestigd op Sonos-apparaten, laptops, iPhones en opladers, maar later moet het aantal tags uitgebreid worden.

Clubpas

Media Markt heeft haar Club-pagina op Mediamarkt.nl gekoppeld aan de virtuele winkel. Het bedrijf kondigde in november de Clubpas aan, maar begin januari was de officiële lancering. Al kort na de lancering had Media Markt 60.000 leden voor 49 winkels. De gegevens die worden verzameld met de clubpas worden gebruikt voor het verbeteren van de service in de winkel, maar ook online.

Geplaatst op 26 februari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lleyton Hewitt (39)Australische tennisserLleyton Hewitt
  • Joe Lieberman (78)Amerikaans politus en voormalig rechterhand van Bill ClintonJoe Lieberman
  • Susan Smit (46)Nederlandse schrijfsterSusan Smit
  Verleden vandaag
  • 1e nylon tandenborstel (1938)De eerste tandenborstel gemaakt van nylon wordt op de markt gebracht door de Amerikaanse firma DuPont.1e nylon tandenborstel
  • Hoogste prijs voor een varken (1979)De hoogste prijs voor een varken ooit wordt vandaag betaald. Er werd in Texas 42.500 dollar neergeteld.Hoogste prijs voor een varken
  Spreuk van de dag

  Als ik het even niet meer weet, doe ik altijd een stapje vooruit.

  Website van de dag
  Facebook.com screenshot
  Facebook.com's Werelds grootste sociaal netwerk wat jou met vrienden en bekenden in contact brengt!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven