Blog

VoordeelVanger.nl is vernieuwd!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 10/1/2018

10
jan

De website van VoordeelVanger is in een nieuw jasje gestoken. Veilig, gemakkelijk en goedkoop bestellen is vanaf dag één altijd de focus van deze dagshop geweest. De nieuwe website valt dan ook op door zijn eenvoud en duidelijkheid. Aanbiedingen bestellen bij VoordeelVanger wordt hierdoor vanaf nu nog makkelijker!

Makkelijk bestellen

Oplettende koopjesjagers is het vast al opgevallen; de website van VoordeelVanger.nl is vanochtend vernieuwd! De duidelijke website maakt het scoren van dagdeals nu nog eenvoudiger. VoordeelVanger kan je van nog meer informatie over producten voorzien doordat de productpagina’s zijn uitgebreid. Ook zijn er snelheidsverbeteringen doorgevoerd. Op mobile devices is VoordeelVanger.nl nog beter te bekijken en op je smartphone of tablet is het bestelproces eenvoudig te doorlopen. Een nieuwe functie valt op; op veel producten op de nieuwe website krijg je vanaf nu extra volumekorting!

VoordeelVanger

VoordeelVanger is een initiatief van Remon van Hooijdonk en Jeroen Retrae. De dagshop uit Laren presenteert dagelijks tientallen nieuwe dagaanbiedingen en is regelmatig op RTL5, RTL7, SBS6 en NET5 te zien. VoordeelVanger onderscheid zich door haar uitstekende klantbeoordelingen. Op reviewwebsite Kiyoh scoort VoordeelVanger een gemiddeld cijfer van 8,9 uit meer dan 8.000 beoordelingen! Ook beschikt de website over het Q-shops keurmerk in Nederland en het BeCommerce cerficaat in België.

Nog meer features

Het team van VoordeelVanger neemt de komende weken de tijd om nog meer nieuwe features voor haar nieuwe website uit te rollen. Er wordt gewerkt aan een accountpagina voor klanten waardoor je als vaste klant van leuke extra kortingen en giveaways kan profiteren. Trouwe klanten worden dus beloond!

Geplaatst op 10 januari 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Ernst Hirsch Ballin (68)Politicus en rechtsgeleerde. Was minister van Justitie en Binnenlandse Zaken.Ernst Hirsch Ballin
  • Nero (1837 - 1868)Romeins keizer in de eerste eeuw na Christus en de bekendste Nero.Nero
  • Piet Paulusma (62)Nederlandse weerman, bekend om zijn Friestalige afsluiting 'Oant moarn'.Piet Paulusma
  Verleden vandaag
  • Sluiting kerncentrale Tsjernobyl (2000)Men komt definitief tot het besluit om de kerncentrale bij Tsjernobyl te sluiten. In 1986 vond daar een verschrikkelijk ongeluk plaats.Sluiting kerncentrale Tsjernobyl
  • Toren van Pisa heropend (2001)Na een restauratie van 11 jaar wordt de toren van Pisa heropend voor publiek. Voorheen was de toren zo scheef dat het gevaarlijk was.Toren van Pisa heropend
  Spreuk van de dag

  Als je in de put zit, moet je vooral niet verder graven.

  Website van de dag
  Kwantum.nl screenshot
  Kwantum.nlUitgebreid aanbod woonartikelen tegen verrassend voordelige prijzen.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven