Blog

Voorraadkastvullers scoren bij iBOOD!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 16/8/2017

16
aug

Hoe staat het het de inhoud van jouw voorraadkast? Heb je nog voldoende batterijen? Pampers? Scheermesjes? Vaatwastabletten? Dingen die je altijd nodig hebt kun je het beste zo groot mogelijk inslaan om van extra korting te profiteren. Op iBOOD.com vind je tijdelijk de iBOOD Consumables dagaanbieding. Je kan iedere dag onmisbare producten voor kleine prijzen inslaan!

iBOOD.com Consumables

Consumables zijn producten waar je het liefst altijd een voorraadje van achter de hand hebt. Denk hierbij aan tandpasta, vaatwastabletten, scheermesjes, stofzuigerzakken en ga zo maar door. Door groot in te slaan kun je vaak een hoop besparen op deze voorraadkastvullers. iBOOD.com biedt je de komende dagen extra hoge korting op deze producten. De iBOOD Consumables dagaanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar, dus grijp nu je kans!

Topmerken

De Consumables dagaanbiedingen van iBOOD zijn uitsluitend van topmerken. Denk aan scheermesjes van Gillette, luiers van Pampers, shampoo van Garnier, stofzuigerzakken van Miele, condooms van Durex en ga zo maar door! Naast een topaanbieding wordt de Consumables categorie aangevuld met zogenaamde flashsales die meerdere dagen geldig zijn. Het aanbod in deze flashsales wordt continu aangevuld, dus houd ze goed in de gaten!

Psssst... HUNT!

Naast de aankondiging van de tijdelijke Consumables aanbieding had iBOOD.com vandaag nog een leuk nieuwtje. Er staat namelijk weer een iBOOD Hunt gepland! Op dinsdag 29 augustus barst het koopjespektakel weer los. Ruim 1000 superdeals komen in een razend tempo voorbij! De Hunt is een uitgelezen kans om een nieuwe iPhone, laptop of designstoel voor een geweldige prijs op de kop te tikken. Zet dinsdag 29 augustus dus snel in je agenda!

Geplaatst op 16 augustus 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • DJ Jazzy Jeff (57)Amerikaanse hiphop artiest en producerDJ Jazzy Jeff
  • Wendy van Dijk (51)Nederlandse presentatrice, bekend van o.a. 'Ushi en van Dijk'Wendy van Dijk
  • Linda Blair (51)Amerikaanse actriceLinda Blair
  Verleden vandaag
  • Introductie Apple Mac (1984)De Apple Macintosh wordt tijdens de Amerikaanse Superbowl geïntroduceerd met een reclamespot.Introductie Apple Mac
  • Noord-Amerika besneeuwd (1982)Op deze dag was maar liefst driekwart van Noord Amerika bedekt met een dikke laag sneeuw.Noord-Amerika besneeuwd
  Spreuk van de dag

  Ook kale mensen vliegen elkaar weleens in de haren.

  Website van de dag
  Expert.nl screenshot
  Expert.nlExpert is één van de grootste én langste aanbieders van elektronica en huishoudproducten in Nederland.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven