Blog

VoucherVandaag.nl viert 5-jarig jubileum!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 26/5/2017

26
mei

Webwinkel VoucherVandaag.nl viert haar 5-jarig jubileum. Sinds 2012 heeft de webshop uit Nieuw-Vennep veel bereikt. Het bedrijf werd opgericht door Tino Oostdam in een woonkamer op zeven hoog en is ondertussen uitgegroeid tot één van de bekendste webshops van Nederland met meer dan 555.000 klanten. In 5 jaar zijn er inmiddels miljoenen producten verkocht, is VoucherVandaag 3 keer genomineerd voor Website van het Jaar en tevens genomineerd voor de Ondernemersprijs van de Haarlemmermeer.

VoucherVandaag viert feest

VoucherVandaag bestaat 5 jaar! Om dit te vieren heeft VoucherVandaag.nl deze week verschillende extra’s voor de klant beschikbaar gesteld. Zo profiteer je dagelijks van leuke winacties. Ook krijgen klanten een Hotel Kortingsvoucher bij besteding van 30, euro of mee. Op deze manier wil de webshop haar klanten bedanken voor het vertrouwen en de loyaliteit van afgelopen jaren!

Groeiende klantenbase

"Het is fantastisch om te zien hoe onze klantenbase is gegroeid en hoe we telkens klanten weer terug zien komen. Wij blijven ons ontwikkelen om aan de wensen en behoeftes van onze klanten te blijven voldoen. Dit doen we mede door in te spelen op de trends en nieuwe marktontwikkelingen", aldus Tino Oostdam, oprichter van Vouchervandaag.nl. De missie ‘het persoonlijke, betrouwbare en prettige gevoel van kopen in een winkel maar dan wel voor een online prijs’ staat daarbij centraal.

De toekomst van VoucherVandaag

De komende jaren wil Vouchervandaag.nl zich vooral richten op het creëren van zoveel mogelijk gemak voor haar klanten. Onlangs lanceerde de webshop bijvoorbeeld een nieuwe app, die inmiddels al duizenden keren is gedownload. Bovendien wordt er gewerkt aan een nieuw design voor de website en wordt er gekeken naar hoe VoucherVandaag nog beter met haar klanten kan communiceren. Op deze manier wil VoucherVandaag.nl ook in de komende jaren een nog betere connectie met haar klanten krijgen en zorgen voor een optimale shopervaring!

Geplaatst op 26 mei 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Kelly Pfaff (45)Vlaamse presentatrice, model en zangeresKelly Pfaff
  • Lenny Kravitz (58)Amerikaanse zangerLenny Kravitz
  • Erica Terpstra (79)Voormalig Nederlands zwemster, politicaErica Terpstra
  Verleden vandaag
  • Huwelijk Michael Jackson (1994)De wereldberoemde Michael Jackson trouwt met Lisa Marie Presley, het enige kind van Elvis Presley.Huwelijk Michael Jackson
  • Aanname Europese vlag (1986)De Europese vlag wordt geaccepteerd door de Europese Unie; een blauwe vlag met daarop 12 gele sterren in een cirkel.Aanname Europese vlag
  Spreuk van de dag

  Als je spreekt moeten je woorden beter zijn dan je zwijgen.

  Website van de dag
  SoundCloud.com screenshot
  SoundCloud.comNeem je eigen tracks op en deel ze eenvoudig met je vrienden of zoek de muziek van je favoriete artiesten op!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven