Blog

Wat doet iBOOD met retouren?

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 8/6/2017

8
jun

Heb jij je altijd afgevraagd wat dagshop iBOOD.com doet met geretourneerde bestellingen? In het distributiecentrum van iBOOD.com is het altijd een drukte van belang. Wagentjes en heftrucks rijden af en aan, lopende banden rollen, piepen en kraken terwijl medewerkers bezig zijn om alle dagaanbiedingen verzendklaar te maken. Deze werkzaamheden zijn slechts één zijde van de medaille, want er zijn natuurlijk ook retouren die binnenkomen. Wat gebeurt daar mee?

Veilen

Een deel van de retouren die iBOOD.com binnen krijgt wordt voor de dagshop gecontroleerd door JouwVeilingen BV en vervolgens geveild of verkocht op de website Jouwveilingen.nl. Het gaat hier om een onafhankelijk en betrouwbaar veilingplatform uit Alphen aan den Rijn met een betrouwbare klantenservice. Ze staan hoog aangeschreven en ontvangen over het algemeen 5-sterren beoordelingen van klanten op zowel Facebook, Trustpilot en Kiyoh! Momenteel gaat het tijdens de Electronics Mega SALE op Jouwveilingen.nl al flink los; restproducten van iBOOD worden met zeer hoge kortingen aangeboden!

JouwVeilingen

JouwVeilingen zorgt voor de snelle verkoop van de retouren van iBOOD.com met bijvoorbeeld lichte verpakkingsschade, spullen die een weekje gebruikt zijn maar niet aan de verwachting voldeden of restanten uit eerdere aanbiedingen. Artikelen die overblijven worden per opbod verkocht in een speciale veiling die JouwVeilingen BV iedere zondag organiseert. Op deze manier is de omloopsnelheid van de producten optimaal en blijft het magazijn van iBOOD lekker opgeruimd. Zo is er weer genoeg ruimte voor nieuwe dagaanbiedingen!

Jouw Veilingen

iBOOD Box

Daarnaast is er natuurlijk de iBOOD box, de populaire surprisebox die al heel wat jaren een zware druk op iBOOD's servers legt tijdens de iBOOD Hunt. Retouren die in goede staat zijn of waarvan de verpakking licht beschadigd is, komen vaak in een iBOOD box terecht met heel veel andere mooie spullen.

Bron: iBOOD.com

Geplaatst op 8 juni 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • James Cameron (68)Canadees filmregisseur, scriptschrijver en filmproducentJames Cameron
  • Ed van Thijn (1934 - 2021)Nederlands politicusEd van Thijn
  • Paul Jambers (77)Vlaams journalist, televisiepresentator, programmamakerPaul Jambers
  Verleden vandaag
  • Ringo Starr bij The Beatles (1962)Ringo Starr sluit zich aan bij de band The Beatles. Hij vervangt drummer Pete Best.Ringo Starr bij The Beatles
  • 1e kabelverbinding Europa - Noord Amerika (1858)Via deze trans-Atlantische telegraafkabel kon men door morse-code communiceren in enkele minuten. Het was nog wel fraudegevoelig.1e kabelverbinding Europa - Noord Amerika
  Spreuk van de dag

  Het aardige van ego?sten is dat ze nooit over anderen praten.

  Website van de dag
  Ditismijnteam.nl screenshot
  Ditismijnteam.nlMaak snel en gratis je eigen teamsite, helemaal in de stijl van jouw club, incl. standen en wedstrijdschema's.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven