Blog

Wehkamp breidt assortiment uit met boeken

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 1/12/2017

1
dec

Op verzoek van haar klanten heeft webwinkel Wehkamp.nl nu ook boeken aan haar assortiment toegevoegd! Het online warenhuis breidt haar assortiment steeds verder uit om een zo compleet mogelijk aanbod aan haar klanten te kunnen bieden. Om de boeken te kunnen leveren gaat Wehkamp een samenwerking aan met het Centraal Boekhuis. Wanneer je bij Wehhamp een boek bestelt wordt de levering uitgevoerd door Centraal Boekhuis en PostNL.

Boeken bij Wekhkamp

Wehkamp gaat boeken verkopen! Op veler verzoek van klanten zijn ruim 5.000 Nederlandse titels aan het assortiment van de webgigant uit Zwolle toegevoegd. Je scoort bij Wehkamp onder andere boeken in de categorie Literaire Fictie, Non-Fictie, Vrije Tijd en Kinderboeken. In de komende maanden wil Wehkamp het assortiment verder uitbreiden naar 30.000 titels en e-Books. Om het aanbod van boeken mogelijk te maken werkt de webwinkel samen met Het Centraal Boekhuis, die verantwoordelijk is voor de uitlevering van boeken die via Wehkamp.nl worden besteld.

Uitgebreid aanbod

Met het aanbieden van boeken speelt Wehkamp in op de vraag van haar klanten. De webwinkel luistert goed naar de wensen van haar bezoekers om een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen bieden. Het is dan ook geen verrassing dan de eerste duizenden boeken-bestellingen al binnen zijn. Wehkamp heeft daarnaast een uistekende moment uitgekozen om haar productaanbod uit te breiden. Boeken zijn namelijk een populair product op menig verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst. Er wordt in de aanloop naar de feestdagen veel online geshopt, en daar plukt Wekhamp nu extra de vruchten van!

Geplaatst op 1 december 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Alexander Pechtold (52)Nederlandse politicus. Werd in 2011 partijleider van de D66.Alexander Pechtold
  • Frans Limburg (54)Nederlands zanger, acteur en stemartiest. Zijn stem is te horen in diverse tekenfilms.Frans Limburg
  • Paul van Dyk (46)Duitse DJ en producer. Zijn muziek wordt vaak gelabeld als progressive trance.Paul van Dyk
  Verleden vandaag
  • Talpa wordt Tien (2006)De zender van John de Mol verandert van Talpa naar Tien. Op 17 augustus 2007 word de zender weer opgeheven.Talpa wordt Tien
  • Geboortedag stier Herman (1990)De eerste genetisch gemodificeerde stier komt ter wereld. Herman moest een ontstekingsremmend eiwit produceren.Geboortedag stier Herman
  Spreuk van de dag

  Een protocol is een staf om mee te gaan; geen stok om mee te slaan.

  Website van de dag
  Lg.nl screenshot
  Lg.nlInformatie over alle producten van LG. Met afbeeldingen, kenmerken en specificaties.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven