Blog

Wehkamp komt met nieuwe merkstrategie

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 22/3/2019

22
maa

Online warenhuis Wehkamp slaat een nieuwe weg in. Met het concept ‘Het beste in jou. Laat maar komen’ wil Wehkamp alle vrouwen van Nederland laten voelen dat het merk naast hen staat, in iedere fase van haar leven. De nieuwe merkstrategie is onderdeel van een grotere transformatie, waarmee Wehkamp zich naar eigen zeggen neerzet als frisse, moderne, mobile-first retailer.


Met de nieuwe merkstrategie, die speciaal gericht is op vrouwen, wil Wehkamp laten weten er in alle fases in het leven van een vrouw te zijn. Het merk 'stelt zich opnieuw voor' aan de nederlandse vrouw. Joost van Hilten, chief marketing & product officer bij Wehkamp:  “We zijn een mooi merk met een lange historie en hoge naamsbekendheid. Recent hebben we gekozen voor een frissere identiteit, maar nog niet iedereen kent ons op die manier." De 'herintroductie' is volgens hem het begin van een merktransformatie. "Waarbij we veel meer van een functioneel merk naar een mentaliteitsmerk gaan. We willen de klant raken en een relatie met haar opbouwen.”
Alles voor de optimale shopervaring
Volgens het bedrijf is de nieuwe merkstrategie geheel in lijn met de bedrijfsstrategie van het warenhuis. De online shop koos onlangs voor een meer uitgesproken identiteit met een koraalrode huiskleur. Ook werd de shopervaring verder geoptimaliseerd en gepersonaliseerd, onder andere door het toevoegen van augmented reality en een ontdektool in de app. Aan de ruim 2.000 merken die Wehkamp verkoopt, worden de komende tijd ook nog eens honderden merken toegevoegd, zoals GAP, Na-kd, Carters en PrimaDonna.

Geplaatst op 22 maart 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Estée Lauder (1906 - 2004)Oprichtster van het Amerikaanse cosmeticabedrijf 'Estee Lauder'.Estée Lauder
  • Carry Slee (73)Nederlandse kinderboekenschrijfster. Enkele boeken zijn verfilmd.Carry Slee
  • Pamela Anderson (55)Amerikaanse actrice en Playmate. Werd bekend de serie 'Baywatch'.Pamela Anderson
  Verleden vandaag
  • Invoering rookverbod horeca (2008)Het algemeen rookverbod wordt ingevoerd in de Nederlandse horeca.Invoering rookverbod horeca
  • Eerste Sony walkman (1979)Elektronicafabrikant Sony lanceert het eerste, op batterijen werkende, apparaat dat cassettes kan afspelen: de Walkman.Eerste Sony walkman
  Spreuk van de dag

  Wie wil, zoekt een mogelijkheid. Wie niet wil, zoekt een reden.

  Website van de dag
  Dagaanbieding.net screenshot
  Dagaanbieding.netEen leuk actueel aanbiedingenoverzicht. Iedere 24 uur worden de acties volledig vernieuwd.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven