Blog

Westwing's webshop WestWingNow naar Nederland

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 4/1/2018

4
jan

Vanaf nu kun je ook vanuit Nederland shoppen in de webshop van shoppingclub Westwing! Op WestwingNow.nl vind je een vaste collectie van meubels en woonaccessoires die vanuit het Westwing magazijn in Berlijn worden verzonden. De webshop is een aanvulling op de dagelijkse sales die exclusief voor leden op Westwing.nl worden aangeboden. Via WestwingNow kan iedereen naar hartenlust shoppen, inschrijven is niet nodig.

WestwingNow

WestwingNow.nl, een initiatief van Westwing.nl, komt naar Nederland! Binnenkort kan iedereen bij WestwingNow terecht voor een vaste collectie van meubels en woonaccessoires. De webshop is een tegenhanger van shoppingclub Westwing.nl, dat exclusieve sales aan leden aanbiedt en geen producten op voorraad heeft. De interieur-items van WestwingNow komen rechtstreeks uit het magazijn in Berlijn. Bestellingen kunnen dan ook razendsnel worden uitgeleverd. Nederland is het 3e land waar WestWingNow online gaat; ook in Zwitserland en Duitsland kunnen bezoekers naar hartenlust shoppen in de interieurwebshop zonder een account aan te maken.

Vraag van klanten

Als shoppingclub heeft Westwing veel ervaring kunnen opdoen over wat haar klanten mooi vinden en naar welke producten ze op zoek zijn. "Het lanceren van de nieuwe shop met een vast assortiment en breed merkenaanbod is dan ook een logisch gevolg van onze ervaring in de online interieurbranche", aldus een woordvoerder van Westwing. De shoppingclub kreeg daarnaast veel vraag van klanten voor een permanente webshop, en heeft hier met WestwingNow gehoor aan gegeven.

 

Internationaal
In de loop van 2018 wordt ook een WestwingNow-webshop geopend in Italië en Polen. De shoppingclub, die ooit begon onder de naam Dalani, is inmiddels actief in 15 landen, verspreid over 3 continenten. Westwing is een initatief van het Duitse Rocket Internet, ook o.a. verantwoordelijk voor de exploitatie van foodbox HelloFresh en woonwebwinkel Home24.

Geplaatst op 4 januari 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Heidi Klum (50)Duits topmodelHeidi Klum
  • Marilyn Monroe (1926 - 1962)Amerikaanse actrice en zangeresMarilyn Monroe
  • Alanis Morissette (49)Amerikaanse zangeresAlanis Morissette
  Verleden vandaag
  • Opening Carnaval Festival (1984)In attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel opent de attractie Carnaval Festival haar deuren voor het publiek.Opening Carnaval Festival
  • Alles in breedbeeld op RTL (2007)Vanaf vandaag worden officieel alle programma's in breedbeeld uitgezonden op de televisiezenders van RTL.Alles in breedbeeld op RTL
  Spreuk van de dag

  Als je liefde kunt geven, kom je nooit met lege handen.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven